L’SPAR GIRONA COMENÇA AMB BON PEU LA SEGONA VOLTA (MOVISTAR ESTUDIANTES 54 – 71 SPAR GIRONA)

Bon inici de l’Spar Girona. Una gran Reisingerová (19 punts), que ha dominat com ha volgut en el primer quart, una encertada Eldebrink (12 punts) -que tornava de lesió- i la bona defensa de les gironines han certificat una gran victòria contra el Movistar Estudiantes (54 a 71).

Ambdós conjunts han proposat un ritme alt de partit. Tot i el bon ofici de l’Spar Girona (9 de 15 en tirs de camp), l’Estudiantes s’ha animat al ritme alt que han proposat les gironines (7 a 6). Cal destacar el bon inici de Reisingerová. El nostre conjunt ha insistit en atacar per la zona i la txeca no ho ha desaprofitat (10 punts en el primer compàs). Amb un 10 a 16, l’entrenador local s’ha vist obligat a demanar temps mort. El missatge de l’entrenador, elogiant el ritme del partit, però demanant més defensa, ha arribat a les seves jugadores i la velocitat de joc s’ha vist frenada fins al final de primer quart (15 a 20).

La pressió defensiva ha seguit en l’inici del 2n quart. De fet, l’Spar Girona ha inaugurat el marcador aprofitant una antiesportiva de l’Estudiantes. Un Catch & Shoot i dos tirs lliures de Frida (12 punts a la mitja part) han augmentat la distància en el marcador (17 a 27). Amb un Movistar Estudiantes intimidat per la defensa zonal (3-2) de les nostres jugadores, l’Uni ha seguit pressionant en atac i una cistella d’Helena Oma i un triple de Vasic han certificat el bon joc de les nostres jugadores en els dos costats de la pista (19 a 33). Tot i la intensitat defensiva de les locals, el bon moment de Reisingerová i Eldebrink han certificat un gran segon quart (25 a 42).

Amb 15 minuts de descans, la maquinària de l’Spar Girona s’ha enfredat i fins passats 3 minuts Reisingerová no ha pogut estrenar el marcador en el tercer quart. La cistella de la txeca ha significat un punt d’inflexió en el tercer assalt i l’Uni ha començat a funcionar. Tot i una gran acció de Reisingerová, la pívot s’ha vist obligada a descansar per un fort cop i Elonu ha convertit el seu tir lliure. Un triple de Vasic, una cistella de Gray i una gran penetració d’Elonu han posat el +24 al marcador (32 a 56). Tot i la insistència del Movistar, l’Uni Girona s’ha mantingut sòlid gràcies a un rebot ofensiu d’Elonu i una gran entrada de María Araújo (38 – 62).

Tot i la diferència en el marcador, el Movistar Estudiantes ha decidit no rendir-se imposant un ritme alt de partit (tres cistelles consecutives). Tot i el constant atac de les locals, Labuckiene ha trencat el parcial negatiu. Raman ha anotat el setè triple de l’Estudiantes. Amb un Estudiantes agressiu, Chelsea Gray ha decidit sumar-se a la festa amb un gran tir. A falta de cinc minuts, el marcador reflexava un 49 a 66. Reisingerová ha seguit lluitant fins al final, aconseguit treure profit d’un rebot ofensiu. L’americana Chelsea Gray ha portat la batuta en el tram final de partit i l’Spar Girona s’ha imposat al Movistar Estudiantes per 54 a 71.