LA PRÈVIA | MOVISTAR ESTUDIANTES – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | MOVISTAR ESTUDIANTES – SPAR GIRONA

L’Spar Girona està preparat per l’inici de la segona volta. La jornada 16 de la Lliga Femenina Endesa està carregada d’emocions. L’equip viatja a Madrid per enfrontar-se al recentment ascendit Movistar Estudiantes, un equip que, tot i la seva poca experiència, ha estat creat per guanyar i que en el primer partit de la temporada 2020-21 ja va complicar la vida a les gironines.

La situació, respecte a aquell partit, ha canviat considerablement. Amb una jornada menys, el nostre conjunt se situa tercer a la classificació (12 victòries i 2 derrotes) mentre que les madrilenyes estan en una còmoda cinquena posició (10 victòries i cinc derrotes).

Les d’Alberto Ortego Garcia intentaran frenar les aspiracions gironines amb un equip equilibrat, on destaquen jugadores interiors com Leslie Faye Knight (14,5 punts per partit, 55,3% de tirs de dos i 51,2% de tirs de tres) i Antonye Jennifer Nyingifa (11,2 punts per partit) i l’escorta Arica Derris Carter (11,5 punts per partit).

“Amb moltes ganes d’anar a per un rival difícil. Ens van posar les coses molt complicades en el primer partit de lliga. Un estil molt determinat. Una combinació de consistència i llibertat de joc molt interessant. Haurem de defensar-nos bé dels seus punts fort”, destacava Alfred Julbe. “Haurem de fer un treball de mobilitat defensiva, ja que les seves interiors poden tirar de lluny”.

Tot i recuperar a Frida Eldebrink, per aquest partit Alfred Julbe no podrà comptar amb Paola Ferrari, que el passat dimarts es va lesionar a l’entrenament. Veurem si la tornada de Laura Antoja certifica la victòria gironina.

Attachment