L’SPAR GIRONA ES FA FORT AL FAUSTO VICENT

L’Uni Girona ha superat a l’Hozono Global Jairis per 50 a 60 i encarrila els quarts de final de la millor manera possible: amb una gran victòria. Les gironines, que han dominat el partit de principi a fi, han imposat una marxa més a l’últim quart per augmentar la renda en el marcador. Tot això sense Loz Nicholson, baixa avui per un procés víric. El partit de tornada es jugarà el diumenge a les 16:30h a Fontajau.

Domini inicial
Gran defensa de l’Spar Girona en els deu primers minuts de partit. Les gironines, tot i estar un tram de partit sense efectivitat, han acabat dominant en ambdós costats de pista gràcies a una Giedre Labuckiene imperial (6 punts i 2 pilotes robades), aportant la meitat dels punts de les de Roberto Íñiguez (4 a 12).

La reacció local
A diferència del primer quart, en el segon el Jairis ha estat més encertat gràcies als primers punts de Chelsea i Ayuso, que han reduït la distància a només 4 punts (14 a 18). Seguidament, Konig ha empatat el xoc a 20 gràcies a dos triples consecutius, però la resposta de l’Uni no s’ha fet esperar amb un parcial de 0 a 7 (triple Ygueravide i entrades de Mendy i Ainhoa, 20 a 27). Les instruccions de Montañana no han tardat a arribat i Horvat i Bishop han situat a les locals a dos punts (25 a 27). Roberto Íñiguez ha calcat estratègia en demanar temps mort a poc pel final i una gran jugada de les gironines ha acabat en mans de Mendy, que no ha perdonat des de la llarga distància (25 a 30).

El ritme de Canella
En el tram inicial de la segona part, Tolo s’ha fet forta a dins la zona (26 a 34), però Arrojo ha aproximat a les murcianes amb dues accions consecutives (37 a 40). Seguidament, Grande ha situat a les locals a només 1 punt, però el control del joc final de Canella (8 punts) i el punt ‘in extremis’ de Regan (8 punts) han tornat a situar a les gironines a 5 punts (41 a 46).

Parcial de 9/14
Tot i la insistència en els dos últims quarts del Jairis, en el quart l’Spar ha aconseguit imposar una marxa més gràcies als triples de Canella i Mendy i les accions sota cistella d’Ainhoa i Regan (47 a 60). El temps mort a dos minuts pel final no ha canviat la dinàmica del partit, tot i que un tir lliure d’Ayuso i un rebot ofensiu d’Arrojo ha situat a les locals a 10 punts, perdent l’enfrontament per 50 a 60.