L’SPAR GIRONA GUANYA AMB SOLVÈNCIA I ARRIBA A LES SEMIFINALS DE LA LF ENDESA

Partidàs en majúscules de l’Spar Girona per certificar el seu pas a les semifinals de la LF Endesa. Les gironines han estat per davant del marcador en tot moment, diferenciant-se en la segona part gràcies a l’encert coral de l’equip, destacant Morgan Bertsch amb 18 punts i Nicholson amb 11.

Cistella petita per ambdós conjunts en el tram inicial del partit. Amb igualtat en els dos costats de pista, els tirs sobre la botzina de Tolo han  situat a l’Spar Girona per davant (7 a 2). A poc a poc, l’Uni ha aconseguit imposar el seu ritme i Loz, des del triple, i Giedre, amb un 2+1, han posat el +9 (13 a 4).  Amb el temps mort de Montañana, el Jairis ha canviat la seva defensa per una zona i Arrojo i Horvat han retallat distàncies (14 a 8).

En el segon quart, tot i les cistelles de Bertsch i Loz (18 a 10), les transicions ofensives després de recuperació del Jairis han passat factura (18 a 14) i Roberto Íñiguez ha aturat el xoc. Les instruccions del nostre entrenador han tingut el seu efecte i Ygueravide i Mendy han tornat a distanciar a l’Spar (26 a 18). No obstant això, les accions sota cistella d’Ayuso i Arrojo han obligat a aturar el xoc de nou (26 a 20). Després d’un altre temps mort, ha arribat la pitjor notícia convertida amb la lesió de Belén. El públic ha ovacionat la jugadora i el segon quart ha acabat amb els triples d’Ainhoa i Konig (31 a 27).

El canvi de quarts ha millorat la imatge de l’Spar amb un triple de Mendy i una Tolo inspirada sota cistella (sis punts consecutius de l’australiana, 40 a 31). El temps mort visitant no ha aturat la sisena marxa de l’Spar i Bertsch ha mantingut l’ofensiva de l’Uni amb 9 punts (54 a 37).

Amb l’enfrontament trencat, l’Spar Girona no ha abaixat el ritme de l’enfrontament, imposant-se Bertsch en tot moment (18 punts). A més, Faustine Parra, Aina Cargol i Berta Ribas han acabat l’enfrontament a pista i les gironines s’han imposat al Jairis per 68 a 46.