L’SPAR GIRONA GUANYA A TURQUIA I JUGARÀ LES SEMIFINALS DE L’EUROCUP WOMEN

L’Uni Girona ha superat al Galatasaray i iguala el seu sostre europeu en arribar per segona vegada a les semifinals de l’EuroCup Women. La gran defensa de l’Uni, destacant a Giedre Labuckiene, i l’anotació d’Ygueravide (21 punts), Mendy (20 punts) i Magarity (19 punts), han donat la victòria a les gironines per 81 a 83.

Lleugera avantatge local
Sense Tolo, el Galatasaray ha deixat clar que els atacs a la zona amb l’altura de McCowan seria una de les seves prioritats. Unes accions que, combinades amb els tres triples de les turques han situat al Galatasaray a 7 punts (19 a 12). Amb el temps mort d’Íñiguez, l’Spar ha mostrat la seva millor versió gràcies a la bona defensa i a l’encert de Magarity (9 punts), que ha sostingut les nostres aspiracions en el primer quart (23 a 20).

Per la mínima
Yildizhan ha aprofitat la primera del segon assalt per situar a les blanques a cinc punts. Amb minuts sense anotar, un triple de Mendy ha trencat el gel i Magarity ha empatat el xoc a 25. De nou, Abdelkader i Herbert-Harrigan han situat a les turques a 5 punts, però la feina de Magarity i Ygueravide han situat a les gironines a 1 punt. Seguidament, Mendy ha avançat a les nostres per primera vegada (30 a 31). Amb el temps mort, ambdós conjunts han intentat prendre el control del partit: les locals amb l’altura de McCowan (12 punts) i l’Spar sense pivot. Finalment, un triple de Magali a l’últim segon ha situat a l’Uni per sobre (38 a 39).

Parcial de 17 a 19
El pas per vestidors no ha frenat la intensitat ofensiva d’ambdós conjunts. Un quart on l’Spar ha tornat a destacar per la seva bona feina en els dos costats de la pista, fent mèrits per frenar a les estrelles del Galatasaray. A més, els punts combinats de les nostres, destacant un triple final de Laura Peña, han situat a l’Spar a tres punts d’avantatge, aconseguint el parcial de 17 a 19 (55 a 58).
Bonus del Galatasaray
L’Spar ha controlat bona part de l’últim quart gràcies a la feina visible (i no tan visible)  de Giedre Labuckiene. Amb el Galatasaray desesperat, les turques han entrat ràpidament en bonus i l’Spar ha aprofitat l’ocasió per diferenciar-se (67 a 71). No obstant això, el físic de Smith ha capgirat el marcador (72 a 71) i Roberto Íñiguez ha aturat el xoc. Amb poc pel final, els triples d’Ygueravide i Mendy han precipitat la defensa del Galatasaray, que no han parat de fer faltes personals, aconseguint l’Spar la victòria per 81 a 83.