LAUREN NICHOLSON, NOVA JUGADORA DE L’SPAR GIRONA

LAUREN NICHOLSON, NOVA JUGADORA DE L’SPAR GIRONA

Lauren Nicholson és el nou reforç de l’Spar Girona. Després de confirmar-se la lesió de gravetat de Rebekah Gardner, l’equip ha arribat a un acord amb la jugadora australiana, que firma fins a final de temporada i completa l’equip de Roberto Íñiguez.

Laia Palau, directora esportiva de l’Uni, ha valorat el fitxatge: “És una jugadora que prové dels Sidney Flames d’Austràlia. Jugadora completa amb bon percentatge de tir de tres. Li han donat el premi a millor defensora de la lliga australiana. Una mica una jugadora capaç de tot i d’anotació. És una peça que completa l’equip, que substitueix a Rebekah Gardner després de la lesió i que es quedarà amb nosaltres fins a final de temporada”.

Sobre Lauren Nicholson
Lauren Marie Nicholson és una jugadora de bàsquet que va néixer el 26 de març de 1993. Fa una altura de 1,82 i juga a la posició d’aler.

El 2023 va jugar amb el Sydney Flames, equip amb qui va fer una mitjana de 16,7 punts amb bons percentatges en el tir (48,6% T2, 39,6% T3 i 90,3% en tirs lliures) i 16,2 de valoració per partit.

Attachment