L’SPAR GIRONA GUANYA AL GRAN CANÀRIA A LA PRÒRROGA

L’Uni Girona ha hagut de remar contra corrent per emportar-se la victòria a La Paterna. A falta d’un minut, les gironines perdien de dos punts, però Murphy ha empatat el xoc des de la mitja distància. Finalment, les gironines han dominat el temps extra, emportant-se el xoc per 71 a 74. Holesinska ha estat la màxima anotadora del partit amb 27 punts.

Domini absolut de l’Spar Girona en els primers cinc minuts de partit. La defensa ha aturat tot els atacs del Gran Canaria, a excepció d’un triple d’Holesinska, per imposar un +7 en el tram inicial d’enfrontament (3 a 10). El temps mort local ha revertit la situació de les locals, aconseguint un parcial d’11 a 2 gràcies al domini sota cistella i l’encert d’Holesinska (14 a 12).

Duel entre Holesinska i Gardner
L’encert d’Holesinska (10 punts) i la cistella han estat els grans enemics de l’Uni en el segon quart, i és que tot i les situacions de l’Spar per anotar, la cistella se’ns ha fet petita (17 a 12). A poc a poc, els punts des de la personal han ocasionat una tímida reacció (17 a 16) i un triple de Murphy ha acabat d’obrir la llauna (empat a 19). Aquesta situació ha portat a ambdos conjunts a intercanviar-se cistelles fins al final del segon parcial, sortint l’Uni vencedor per 2 punts (9 punts de Gardner, 27 a 29).

Repertori ofensiu
El pas per vestidors no ha millorat la imatge ofensiva d’ambdós conjunts, que han tornat a perdonar les primeres cistelles (31 a 31). Però un triple de Murphy ha canviat la imatge de les nostres i, seguidament, Flores i Etxarri han imposat un parcial de 0 a 6 (31 a 38). Amb l’Uni ‘on fire’, el Gran Canaria ha intentat sobreviure al foc mitjançant Hollivay, però l’incendi s’ha fet gros i les nostres han posat el +12 (35 a 47). Amb minuts pel final del tercer quart, les locals han trobat una vía d’aproximació des de la línia de tres (triples de Holesinska i Redmon, 45 a 50).

Empat a 62
Aquesta igualtat final del tercer quart ha continuat en l’últim assalt, i és que cada cistella de l’Spar Girona ha estat contestada pel Gran Canaria (51 a 57). A falta de quatre minuts, Holesisnka ha convertit un triple que ha encès les alarmes a La Paterna (54 a 58). El físic a sota cistella de les locals ha frenat els nostres atacs, mentre que a l’altra banda de la pista, els nostres intents per aturar-les han acabat amb falta (bonus de l’Spar Girona, 59 a 60). Amb poc temps pel final, Holesinska s’ha fet amb els atacs finals, posant el +2 per les locals. A l’altra banda, Murphy ha empatat el xoc des de la mitja distància. Tot i tenir l’última possessió pels passos HolesinskaRebekah ha errat i el partit ha anat a la pròrroga (62 a 62).

Remuntada final
Ja en la pròrroga, Koné sota cistella ha avançat a les canàries. Amb minuts pel final, l’Spar Girona ha controlat els nervis i Flores des de la personal ha avançat a les nostres (64 a 65). Les bones accions defensives han permés a les gironines controlar els minuts finals i una cistella de Gardner, una finalització sota cistella d’Etxarri i una pilota robada de Murphy han sentenciat el xoc (68 a 73). Tot i que Holesinska ha anotat el triple per posar el -2, els 4 segons finals de l’Uni han acabat amb cistella de Tolo i l’Spar s’ha emportat la victòria a la pròrroga (71 a 74).