LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – SOPRON BASKET

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – SOPRON BASKET

Canvi de xip de l’Uni Girona. Després del triple viatge (acabat amb victòria a Gran Canària), les gironines es tornen a vestir de gala per disputar la jornada 4 de l’Euroleague Women contra el Sopron Basket.

Sense comptar els dos conjunts turcs de la competició, el Sopron Basket és el gegant de l’Euroleague Women. A més, les vigents campiones d’Europa arriben a Fontajau amb la millor dinàmica possible: 3 victòries i 0 derrotes.

Un equip per tornar a guanyar la millor competició
Dávid Gáspár, entrenador del Sopron, torna a tenir una plantilla per guanyar-ho tot. Fegyverneky és la base veterana que dóna identitat a l’equip. Brittney Sykes, una vella coneguda de l’Uni i que arriba per substituir a Vandersloot, és la jugadora de qualitat que està donant un plus en atac (19,3 punts per partit).

Amb el perímetre cobert, es podria dir que les hongareses tenen una baixa molt sensible: la de la pivot de 2,08 Bernadett Hatar, una de les jugadores més dominants sota cistella. Tot i la lesió, el Sopron Basket té dues jugadores que també marquen la diferència: la pivot de moda, Ezi Magbegor (13,3 punts i 8 rebots per partit) i Jelena Brooks.

Tal com diu Bernat Canut, “cromo a cromo i jugadora a jugadora és un equip amb molt talent i molt compensat. Les hem de defensar com a bloc. És complicat però ho afrontem amb ganes que ens surti un bon partit. Respecte a com superar al Sopron Basket, “ve el campió i serà un partit molt complicat tot i ser a casa. Intentarem tenir encert, provocar errors al contrincant i estar vives dins el partit durant els 40 minuts

Per aquest partit, el nostre entrenador no podrà comptar amb Binta Drammeh, que estava en un bon moment Podria haver estat pitjor, és una baixa important que hem de suplir amb altra gent”, finalitza Canut.

Attachment