L’SPAR GIRONA IMPULSA LA MARCA “EMPRESA UNIKA”

L’SPAR GIRONA IMPULSA LA MARCA “EMPRESA UNIKA”

L’Spar Girona, amb la col·laboració d’un consell assessor extern format per  voluntaris i patrocinadors del club, va presentar el passat 7 de maig i 14 de juny al Restaurant Can Xiquet la marca “Empresa Unika” amb la presència de directius, representants d’empreses, membres del Club i les jugadores Laia Palau, María Araújo i Júlia Soler: un esdeveniment que busca cercar la implicació i la relació activa d’empreses del territori gironí al projecte de l’Uni Girona.

Durant la jornada, els organitzadors van donar a conèixer a les empreses presents tant el projecte com l’estructura del club i els seus valors, així com la projecció que s’està fent de l’esport femení, en concret del bàsquet i la visibilitat del territori gironí a nivell europeu. Així mateix, es va transmetre els beneficis d’implicar les empreses al projecte i es va posar èmfasi en la importància de col·laborar en una entitat femenina que genera emocions, un sentiment de pertinença proper, familiar i amb grans aspiracions esportives.

“Tenim aquesta voluntat de fer millor les coses. Les jugadores han de sentir el recolzament professional i emocional. Això és una oportunitat per a tothom. Estem millorant la societat i l’UNI és un exemple proper de les possibilitats de tenir a Girona el Club esportiu femení amb més compromís i vinculació del territori”, va destacar la capitana de l’Spar Girona Laia Palau en el primer acte.

“Pel club és important fer aquests actes i convidar als empresaris de la zona per explicar de ben a prop que és el club i demanar, si és possible, que ens ajudin una mica. Amb cada granet de sorra acabem aconseguint els objectius del club. L’Uni Girona no està fet d’un sol patrocinador, sinó de moltes empreses que ens ajuden”, va afegir la vicepresidenta Noemí Jordana.

El projecte Empresa Unika es forma gràcies a un consell assessor extern al club que, de manera totalment desinteressada, ajuda a l’UNI a fer arribar el projecte a les empreses. “Aquest consell vol impulsar a l’Uni a que segueixi aspirant als seus màxims en l’àmbit esportiu, però sobretot busca que una major quantitat d’empreses tingui coneixement sobre l’excel·lent feina realitzada per l’Spar Girona, club que ara mateix és el referent esportiu femení del territori. Hem de seguir treballant per tenir més implicació empresarial, institucional i social”, va afirmar Cayetano Pérez, president del club.

Les dues jornades de presentació de la marca Empresa Unika van ser un èxit de participació amb més de 80 empreses presents, fet que demostra l’interès que desperta l’Uni Girona i l’esport femení en comarques gironines.

Attachment