FINQUES COMPANY I L’SPAR GIRONA UNEIXEN FORCES

FINQUES COMPANY I L’SPAR GIRONA UNEIXEN FORCES

Finques Company, agència immobiliària fundada el 1963 per Josep Company Molar i especialitzada a oferir el millor assessorament i gestió de l’activitat Immobiliària, es converteix en nou patrocinador de l’Spar Girona.

L’acord s’ha formalitzat aquest matí al pavelló de Fontajau de Girona. A la signatura hi ha assistit, per part de l’Uni Girona, el director general Xavi Fernández, i per part de Finques Companys, Josep Company Agustí, copropietari de l’empresa Finques Company.

El director general del conjunt gironí ha donat la benvinguda al nou patrocinador: “És una il·lusió per l’esport femení i pel Club poder seguir comptant amb la confiança de grans empreses que aposten pel projecte i comparteixen la nostra filosofia”.

Per part de Finques Company, Josep Company Agustí ha afirmat que “hem volgut establir un conveni amb l’Uni Girona de patrocini, perquè creiem que és important recolzar l’esport gironí i perquè tenim sinergies en comú. Tots ens podem ajudar, per tenir més mercat i l’Spar per poder seguir competint al màxim nivell”.

Finques Company espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment