L’SPAR GIRONA JA TÉ DEFINIT L’STAFF PER A LA TEMPORADA 2021-2022

L’SPAR GIRONA JA TÉ DEFINIT L’STAFF PER A LA TEMPORADA 2021-2022

El cos tècnic del curs anterior seguirà en aquesta pròxima temporada amb alguna novetat.

L’Spar Girona ja té definit l’equip tècnic per la temporada 2021/2022.

Tal com es va anunciar fa unes setmanes. Alfred Julbe es mantindrà al capdavant de l’equip per segon curs consecutiu com a primer entrenador. En la seva primera temporada al bàsquet femení, el tècnic gironí va obtenir la Copa de la Reina, va portar el nostre conjunt al top 8 de l’Euroleague Women 2020-21 i va arribar a les semifinals de la LF Endesa.

Laura Antoja seguirà ocupant el càrrec d’assistent d’Alfred Julbe. Antoja, que va arribar al club el passat desembre, complirà la seva segona temporada.

Com a novetat per aquesta temporada, l’Spar Girona incorporarà a dues peces. En Daniel Vives que compaginarà les tasques de coordinació de la pedrera GeiegUni i en Joan Rubio, entrenador amb llarg recorregut procedent de la UE Matarò. Les noves peces tindran un càrrec de suport i analítica.

Álex De La Vega seguirà a l’staff en condició de preparador físic i Carla Jou repetirà càrrec per tercera temporada consecutiva, que serà la team manager de l’equip.

Tal com es va comunicar fa unes setmanes, l’àrea mèdica seguirà al complet;  Sílvia Treviño complirà la seva tercera campanya com a doctora de l’equip; Beti Orden serà la fisioterapeuta per 9a temporada consecutiva; al seu costat hi haurà Redouan Hamido, que complirà la seva segona temporada a l’equip.

 

L’estructura de l’staff

Alfred Julbe: Entrenador

Laura Antoja:  Entrenadora Assistent

Joan Rubio:  Entrenador Assistent  i Analítica

Daniel Vives: Analítica

Álex De La Vega: Preparador Físic

Carla Jou: Team Manager

Beti Orden: Fisioterapeuta

Redouan Hamido: Fisioterapeuta

Sílvia Treviño: Doctora

Attachment