L’Spar Girona jugarà la prèvia d’Eurolliga davant l’ACS Sepsi romanès

L’Spar Girona jugarà la prèvia d’Eurolliga davant l’ACS Sepsi romanès

La FIBA ha publicat avui els 14 equips ja classificats per a la fase de grups i els 4 aspirants que jugaran l’eliminatòria prèvia.

Avui mateix la FIBA ha fet oficial els equips que participaran en les competicions europees durant la temporada 2020-2021. Fins a 18 equips han estat inscrits per a les 16 places disponibles per a la fase de grups.
Espanya, sisena en el rànquing europeu FIBA, disposa a través de la FEB una plaça directa i una altra a través de la fase prèvia. En aquest cas, l’Spar Girona ha estat inclòs en la segona plaça i disputarà l’eliminatòria preliminar davant ACS Sepsi romanès.

Gràcies a una puntuació més alta en les darreres tres temporades, l’eliminatòria -jugada a doble partit- es decidirà a Fontajau, encara amb la incògnita de l’assistència de públic. El partit d’anada es disputarà el 23 de setembre i la tornada el 30.

D’aquesta eliminatòria i de la d’Izmit Belediyespor– Aluinvent DVTK Miskolc sortiran els dos equips que completaran els altres grups. Els perdedors de les dues eliminatòries s’afegiran directament a la fase de grups de l’Eurocup Women. Els 14 conjunts confirmats són: Ekaterinburg, Lyon ASVELFenerbahçe, Sopron, Arka GdyniaPerfumerías AvenidaUSK PrahaFamila Schio, TTT Riga, Dynamo Kursk, Tango Bourges, Galatasaray, BC Nadezhda i Basket Landes.
El sorteig es realitzarà a Munich el dia 17 d’agost, mentre que l’1 de setembre, la comissió de la FIBA es reunirà per discutir sobre els diversos escenaris possibles a causa de la pandèmia de la COVID-19 i prendre una decisió sobre l’inici de les competicions.

Recordem els escenaris contemplats per la Federació Europea de Bàsquet: La nova temporada de competició de clubs 2020-21 s’iniciarà tal com es programà a setembre / octubre amb o sense espectadors, sempre segons les legislacions locals. En cas que no es pugui iniciar una competició a setembre / octubre, s’ajornarà automàticament a gener de 2021, amb un sistema de competència reduïda. Si s’hagués d’interrompre una competició que s’inicia setembre / octubre a causa d’un nou brot de COVID-19, es respectaran els partits ja disputats i es proposarà un nou sistema de competició reduït / curt.

Attachment