L’SPAR GIRONA S’IMPOSA AL SARAGOSSA EN ELS MINUTS FINALS (SPAR GIRONA 68 – 60 CASADEMONT SARAGOSSA)

Una gran Reisingerová en el tercer parcial i l’experiència de Chelsea Gray i Laia Palau en el tram final han estat clau per decantar el partit a favor nostre.

Paciència, treball, esforç i qui la busca l’acaba aconseguint. D’aquesta manera l’Spar Girona s’ha imposat al Casademont Saragossa (68 a 60). Les nostres jugadores han suat de valent per aconseguir la victòria. L’experiencia en els minuts finals, destacant la feina de Reisingerová, Laia Palau i l’actitud de Chelsea Gray, han marcat la diferència per sumar la  victòria de la temporada.

Moviment de pilota. Els primers minuts Laia Palau ha organitzat a les nostres. No obstant això, el Saragossa s’ha mostrat molt encertat en el tram incial. Passat els primers minuts, el físic ha estat la clau del 1r quart, perquè ambdós equips han mostrat les seves cartes a la pintura: primer Elonu i després tres bones accions de Julia Reisingerová (màxima anotadora de l’Spar amb 20 punts) han donat un petit sospir en el marcador. Tot i això, un tir a l’últim segon ha donat un avantatge de tres punts a les aragoneses.

El segon període ha començat amb una acció que el públic estava esperant: la primera cistella de Chelsea Gray. Una entrada d’Araújo ha acabat amb un 2+1. Seguidament, Sonja Vasic ha anotat un gran triple, fent que el Saragossa demanés temps mort amb una diferència de 5 punts a favor de les gironines. La dinàmica del Saragossa ha canviat immediatament, enviant el xoc al descans amb una acantatge de 2 punts.

En la represa, el Saragossa ha seguit atacant amb totes les seves forces. Per no allunyar-se en el marcador, el nostre equip ha utilitzat la intimidació de Reisingerová, anotant quatre cistelles seguides per posar l’empat en el marcador (39 a 39), obligant a les aragoneses a demanar temps mort. Amb la pausa, la igualtat s’ha vist reflectida en el partit, intercanviant punts els dos equips.

La primera de l’últim quart ha estat per Chelsea Gray després d’una gran acció defensiva. L’americana ha estat implacable tant en atac -tres cistelles seguides- com en defensa, motivant a les jugadores a seguir treballant i a seguir el ritme alt de partit. Amb un tir de Reisingerová, Carlos Iglessias s’ha vist obligat a demanar temps mort (57-56). Tot i els nervis del final de partit, l’experiència s’ha imposat en el marcador. Primer Laia Palau amb dues cistelles seguides i després Chelsea Gray anotant dues consecutives han sentenciat el partit (69 a 60).