L’SPAR GIRONA SUPERA AL LEGANÉS I AGAFA RITME (SPAR GIRONA 94 – 51 LEGANÉS)

Després de superar al Famila Schio, l’Spar Girona ha tornat a la Lliga Femenina Endesa amb victòria. Fontajau ha gaudit d’un gran Uni Girona que ha dominat al Leganés amb un gran joc coral, imposant-se per 94 a 51. Binta Drammeh ha sigut la referència ofensiva del conjunt gironí amb 22 punts.

Amb la idea de tancar la defensa per controlar el partit des de darrere, l’Spar Girona ha recuperat moltes pilotes per fer el que més li agrada: sortir al contraatac. Les d’Alfred Julbe no han fallat en l’execució i en els primers 3 minuts hem robat 3 pilotes, destacant els cinc punts inicials de Gardner (9 a 4). El Leganés, amb ganes de revertir la situació, ha tancat la zona i les nostres jugadores no han desaprofitat l’ocasió per atacar des del perímetre. Amb el triple de Binta i un +10 en el marcador les madrilenyes s’han vist obligades a demanar temps mort (16 a 6). Tot i que el Leganés ha contestat des de la llarga distància, l’Spar Girona ha continuat amb la cinquena marxa posada, fent sang a cistella contrària amb una Binta Drammeh espectacular en el tir (12 punts, 26 a 14).

A diferència del primer quart, en l’inici del segon assalt la cistella se’ns ha fet petita i el Leganés, amb ganes de revertir la situació, ha imposat un parcial de 0 a 7 per situar-se a 8 punts. No obstant això, una entrada elèctrica de Flores ha trencat el ritme de les visitants i seguidament una entrada de Laia Palau i un tir de Binta Drammeh han posat de nou el +14 (32 a 18). Agressives de nou en defensa, l’Uni s’ha apoderat del control total del partit, destacant l’organització ofensiva de les Laies, la intensitat de Burke i els punts de Reisingerová (41 a 24). En el final del segon quart, Rebekah Gardner s’ha fet amb el lideratge ofensiu de l’Spar (16 punts, 50 a 29).

En la represa, les nostres jugadores han continuat amb la mateixa mentalitat defensiva, frenant els intents de les visitants per retallar distàncies. Com a molts trams del partit, Binta Drammeh ha agafat la responsabilitat ofensiva de l’Uni (56 a 36). Dominant el rebot ofensiu, la connexió Laia Palau – Kennedy Burke i els triples de Júlia Soler han tancat el tercer quart amb un avantatge meritòria (66 a 38).

Una assistència de Júlia Soler per Iho López ha posat la màxima del partit en el tercer quart (68 a 38). Amb espais en defensa pel cansament, l’Spar Girona ha incrementat l’avantatge amb una Soler inspirada i una Binta Drammeh on fire, imposant-se al Leganés per 94 a 51.