L’UNI TRENCA L’IMBATIBILITAT DEL PERFUMERÍAS PER ARRIBAR A LA FINAL (PERFUMERÍAS AVENIDA 78 – 91 SPAR GIRONA)

L’UNI TRENCA L’IMBATIBILITAT DEL PERFUMERÍAS PER ARRIBAR A LA FINAL (PERFUMERÍAS AVENIDA 78 – 91 SPAR GIRONA)

Victòria de prestigi de l’Spar Girona. Després de perdre de 12 punts al tercer quart, les nostres jugadores han suat de valent per tornar al partit. Empatant el xoc en l’últim quart, l’Uni s’ha imposat per 78 a 91 a la pròrroga.

Gran inici de partit el que s’ha viscut a la Fonteta. Ambdós conjunts han jugat les seves cartes per imposar el seu ritme de joc en el tram inicial. No obstant això, tant el Perfumerías Avenida com l’Spar Girona han aprofitat les seves oportunitats -tirs de Frida i Reisingerová– (11 a 10). Tot i que tendència ofensiva ha disminuït en el segon tram del primer quart, l’entrada de Chelsea Gray ha donat només armes i un triple seu ha posat a les nostres jugadores per davant (11 a 13). No obstant això, les faltes personals han capgirat el marcador (21 a 18).

Amb ganes de començar amb bon peu, Laia Palau ha assistit per Elonu. Tot i estar a només un punt, dues cistelles consecutives de les de Salamanca han posat el +6. Les nostres jugadores han seguit pressionant per capgirar el marcador i en un tres i no res l’Spar s’ha col·locat per sobre (28 a 30), obligant a l’entrenador del Perfumerías ha demanar temps mort -cistelles de PaoLabuckiene, Laia i Elonu-. Tot i que la pausa li ha anat bé a l’Avenida, Chelsea Gray ha tornat a avançar a les nostres amb una gran entrada (2+1). L’americana ha estat impecable i ha liderat a l’Spar en el tram final del segon quart, destacant una gran assistència per Reisingerová (40 a 44).

Amb un ritme de partit diferent pel cansament acumulat, Vasic ha inaugurat el marcador amb una gran entrada. No obstant això, la rèplica del Perfumerías ha estat imminent i des de la llarga distància han empatat (46 a 46). L’Avenida ha aprofitat la bona dinàmica ofensiva -sumat de les faltes personals del nostre conjunt, on Laia i Reisingerová han hagut de seure- per situar-se +4 en el marcador, obligant a Alfred Julbe a demanar temps mort. Connectades en atac, les de Salamanca han seguit pressionant en el marcador, situant-se a +12.

Encallades en atac, l’Spar Girona ha necessitat un triple de gray per trancar el parcial negatiu. Amb aquesta cistella, l’Uni s’ha animat i des de la llarga distància Paola Ferrari ha posat el -6 en el marcador. Amb ganes de més, Reisingerová ha anotat l’adicional. Amb un parcial de 2 a 11, l’entrenador del Perfumerías s’ha vist obligat a demanar temps mort. Tot i que el seu equip ha anotat d’immediat, una tècnica del seu entrenador ha tornat a posar a l’Spar en el partit i un altre triple de Ferrari ha avançat de nou a l’Uni (64 a 65). Amb una gran defensa, l’Uni ha seguit avançant en el marcador i amb 66 a 70 l’entrenador del Perfumerías ha aturat de nou el partit. A falta d’un minut, les blaves han empatat el xoc a 72. Els dos conjunts han tingut una oportunitat per anotar. Tot i això, el Perfumerías ha fallat i el partit ha acabat a 74, anant a la pròrroga.

I si tot el partit l’Spar Girona ha suat de valent per imposar el seu ritme, a la pròrroga el guió ha canviat totalment. Amb una Frida Eldebrink dominant i una Vasic sense fallar els seus tirs lliures, l’Uni s’ha imposat per 78 a 91.