LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

Foto: David Subirana

Després de superar al Movistar Estudiantes als quarts de finals a la Copa de la Reina, les nostres jugadores s’han classificat per les semifinals. Rival especial el que es trobarà les gironines en el partit d’avui (13:00 h a Teledeporte). A diferència de les últimes quatre temporades, l’Spar Girona es trobarà al Perfumerías Avenida a les semifinals. D’aquesta manera, el guanyador del partit gaudirà d’una final inèdita al trobar-se amb un altre conjunt (València o Gernika).

EL RIVAL

Les de Roberto Iñiguez arriben amb la cinquena marxa posada. I és que del que va de temporada -contant totes les competicions-, les de Salamanca encara no han perdut cap partit. Segones a la Lliga Femenina Endesa amb un balanç de 25 a 0, el Perfumerías Avenida destaca per tenir una plantilla repleta de talent, on destaca la seva qualitat ofensiva (81,6 punts a favor i 58,2 punts en contra).

De les seves jugadores, podem destacar a l’americana Katie L. Samuelson (15,3 punts per partit i 4,9 rebots per partit), Tiffany Hayes (11,9 punts per partit i 1,7 recuperacions per partit) i la capitana Sílvia Domínguez, guanyadora de les últimes quatre edicions.

COM ARRIBEM

En un mes carregat de clàssics -dos a l’Euroleague, un a l’última temporada de la Lliga Femenina Endesa i aquest de semifinals de la Copa de la Reina-, l’antecedent d’aquesta temporada no va ser positiu. L’últim partit de la primera volta, el Perfumerías Avenida es va imposar per 79 a 61.

Tot i el cansament per tota la temporada acumulada, a diferència d’aquell partit, l’Spar Girona arriba amb més bones sensacions. Les d’Alfred Julbe intentaran imposar el seu ritme de joc des de principi fins a final per tornar a disputar unes finals de la Copa de la Reina.

DECLARACIONS D’ALFRED JULBE

“Les semifinals amb el Perfumerías ens ha d’obligar molt a pensar. És el que estàvem fent fins ara. És un equip que representa la solidesa. Són molt dures, físicament juguen al límit de la falta i fan les coses molt bé, molt concentrades i lligades la línia del seu entrenador. Porten un any i mig sense conèixer la derrota i en els moments complicats també els han resolts -com IDK i València”, destaca el nostre entrenador.

“Hem de veure com hem de ser capaces de portar la pilota on som perilloses. Hem de millorar molt respecte al nostre duel de la lliga. La Chelsea ens ha donat molt bones sensacions. Espero que la gent pensi el mateix. De quina manera defensiva s’enfoca i si fem algun ajustament defensiu i fer el partit del més tu a tu possible”, finalitza Alfred Julbe.

Attachment