L’SPAR GIRONA TORNA A LA LLIGA FEMENINA ENDESA AMB VICTÒRIA (SPAR GIRONA 78 – 56 QUESOS EL PASTOR)

L’Spar Girona segueix amb el seu bon moment de forma. Després d’acabar en bon peu la HUB de Fontajau, les nostres jugadores han tornat a la Lliga Femenina Endesa imposant-se a Quesos el Pastor per 78 a 56.

Si la Vasic va acabar el partit contra el Schio demostrant el seu potèncial, avui la serbia ha continuat amb el seu estat de gràcia. De fet, l’Spar Girona ha inaugurat el seu marcador amb un triple de la  cinc. Un rebot ofensiu d’Araújo ha acabat amb cistella, provocant un parcial de 7 a 0 (9 a 5). De fet, el treball ofensiu ha estat clau, i és que la diferència d’alçada ha fet dominar el nostre conjunt a la primera part (6 rebots ofensius). Un parcial de 15 a 2 ha certificat el bon moment de les nostres jugadores, superant el primer quart amb un avantatge de +10 (17 a 7).

El segon quart ha començat de la manera que ha acabat el primer periode, amb una bona cistella d’Elonu. Les faltes personals han castigat a Quesos El Pastor i el Girona ha seguit incrementant l’avantatge gràcies a una gran María Araújo (28 a 11). La gallega ha demostrat el nervi pel qual és caracteritzada -fins i tot cridant a l’àrbitre per intervenir en una pilota que havia recuperat-. Aquest bon moment de la  8 la acompanyat Chelsea Gray i Reisingerová, que han imposat el seu ritme (42 a 20).

El ritme de partit s’ha trencat en el 3r quart. Els dos conjunts han tret l’arsenal ofensiu, destacant els triples de Laia Palau i les bones aportacions d’Elonu (54 a 29). Wolf, de Quesos el Pastor, ha intimidat a la zona i ha demostrat tenir un bon ganxo per acostar al seu conjunt (56 a 36). El final del tercer quart Chelsea Gray (13 punts) ha demostrat perquè és All Star a la WNBA, aportant espectacle al joc de l’Uni Girona (61 a 37).

Araújo ha estat l’encarregada d’obrir el marcador de les gironines en l’últim quart. Un 3+1 de Labuckiene a la meitat del quart, seguit del domini del rebot ofensiu de les nostres, han fet victoriós a l’Spar Girona (78 a 56).