La Prèvia | Spar Girona – CD Zamarat

La Prèvia | Spar Girona – CD Zamarat

Després de l’euforia de l’Eurolliga, Fontajau torna a ser testimoni d’un nou partit. Avui a les 19:30 h, l’Spar Girona rep el cuer de la classificació, el Quesos el Pastor, també conegut com a CD Zamarat.

El nostre conjunt només ha disposat del dia d’avui per preparar-se el matx. A diferència dels altres dies, avui s’ha fet entrenament de tir i anàlisi de vídeo, “que en condicions normals es fa al dia anterior. Però per la necessitat de descansar i digerir els partits d’Eurolliga s’ha fet així”, tal com informa Alfred Julbe.

Amb més descans que nosaltres, Alfred reconeix que el Zamarat “ha fet canvis que a hores d’ara encara estem analitzem”. I és que aquesta setmana han incorporat a la pivot jamaicana, campiona de Lliga amb l´Uni Girona el 2015, i l’aler italiana Elisa Policari, després de confirmar-se les sortides de la russa Valeria Berezhynska i de la romanesa Klaudia Perisa. Veurem si, amb els canvis a l’interior, el Zamora busca el joc exterior de Policari.

Per superar a les visitants, Alfred Julbe considera que “el principal per nosaltres és sortir concentrades, ser capaces d’anar a màxims. Això ha de ser sempre. Els equips no ens han de superar en intensitat. Els partits així surten més rodons, ha de valdre la pena venir-los a veure el dia que això pugui ser”.

Respecte al joc del nostre conjunt, per Alfred “no és només guanyar o perdre els partits, sinó que el dia que pugui ser valgui la pena venir a veure’ns. I que qui ens segueixi en vídeo que no tingui ganes de veure la sèrie o capítol que s’ha deixat i mirar només el resultat després”.

Cal destacar que Paola Ferrari podria sumar-se a la baixa de Frida Eldebrink. L’escorta no s’ha pogut entrenar i fins abans del partit seguirà en dubte.

Attachment