L’SPAR S’IMPOSA AL CADÍ EN EL PARTIT D’ANADA

L’SPAR S’IMPOSA AL CADÍ EN EL PARTIT D’ANADA

L’Uni agafa impuls en el partit d’anada dels vuitens de final de l’EuroCup Women en superar la prova del Palau. Les gironines no han donat opció a les urgellenques, imposant-se per 52 a 68. Mendy ha sigut la màxima anotadora de l’Uni amb 15 punts, mentre que Gardner ha debutat amb 12 punts.

10 punts de Mendy
Al ritme de Magali Mendy (7 punts) l’Spar Girona ha liderat els primers quatre minuts d’enfrontament per aconseguir un +9, destacant l’encert des de la llarga distància (2/4 T3, 3 a 12). Amb el temps mort del Cadí, les urgellenques han combinat defenses individuals amb zonals i han frenat les nostres transicions amb faltes, aconseguint un parcial de 9 a 2 liderat per Remenarova i Ana Palma (12 a 14). Amb minuts amb descencert per ambdós conjunts, Carmen Grande ha obtingut 1 punt des de la línia personal per situar el Sedis a només 1 punt. I sense temps, Magali Mendy ha fet un triple sobre la botzina per diferenciar a les gironines (13 a 17).

12 a 19
Amb la mateixa idea d’atacar la zona, Sandra Ygueravide ha tret profit des de la línia personal, aconseguint els primers punts del segon quart (13 a 19). En la següent acció, Ainhoa ha calcat a la capitana, aconseguint aquest cop l’entrada (14 a 21). Seguidament, Rebekah ha convertit els primers tirs i Morgan ha situat a l’Spar a 12 punts gràcies a un 2+1 (14 a 26). Les urgellenques han tornat a entrar a l’enfrontament al ritme de Palma i Melgoza, però dos tirs sota cistella de Tolo i dos punts des de la línia personal han frenat el parcial (22 a 32). Amb la mateixa línia, l’Uni s’ha emportat el segon quart gràcies als tirs lliures d’Ygueravide i Gardner (25 a 36).

Al ritme de Melgoza
Mentre que el Cadí s’ha sostingut des de la línia personal, Tolo ha mantingut l’avantatge visitant (29 a 40). No obstant això, una entrada de Melgoza ha situat a les locals a 9 punts (31 a 40). Ygueravide, que ha contestat amb un triple, ha vist com Melgoza ha tornat a convertir amb una entrada i un triple (36 a 43). Íñiguez ha parat l’enfrontament per buscar solucions, però Melgoza ha tornat a castigar a dins la zona (38 a 43). Seguidament, Grande ha anotat des de la llarga distància per encendre el Palau (41 a 44). Però Gardner, des de sota cistella, ha tornat a diferenciar a les nostres amb dues accions consecutives (41 a 47). Téllez, que també ha aturat el xoc, no ha pogut evitar l’última acció de Gardner, situant a les gironines a set punts (43 a 50).

+16 de l’Uni
Ja en l’últim quart, l’Uni ha sortit amb la idea clara de tancar l’enfrontament, aconseguint el +12 gràcies a una entrada d’Ainhoa i un triple de Peña (43 a 55). Amb ganes de més, una gran acció sota cistella de Giedre i un altre tir des de la llarga distància de Laura Peña han situat a les gironines a 15 punts (45 a 60). Seguidament, Mendy ha convertit dues cistelles consecutives, situant el +20 (45 a 65). A només 3:17 pel final, les ordres de l’entrenador local han obtingut bons resultats i el Cadí ha convertit els tirs lliures que ha tingut. Tot i la bona dinàmica, els tirs de Rebekah i Magarity han donat una clara avantatge a l’Uni en els vuitens de final de l’EuroCup Women (52 a 68).

 

Attachment