MAGARITY: “TREBALLEM CADA DIA PER MILLORAR”

MAGARITY: “TREBALLEM CADA DIA PER MILLORAR”

Primerament, com estàs? Has estat nomenada de nou ‘Jugadora del Mes’. Com valores la teva temporada?
Gràcies a tots els qui han votat per mi. La temporada va bé fins ara per a l’equip. Hem tingut alguns alts i baixos amb molts canvis a l’equip, però treballem cada dia per millorar i posar-nos en una posició per competir pel campionat. Som invictes a l’Eurocup fins ara i esperem continuar així. Estic contenta de formar part d’aquest equip i crec que podem aconseguir grans coses juntes!

Ets una de les preferides dels aficionats. Quin missatge tens per ells?
Els nostres aficionats són fantàstics! Ens donen molt suport i creen un ambient divertit a Fontajau. Estic molt agraït per tenir una afició tan bona! Espero que continuïn donant-nos suport tota la temporada perquè els necessitem.

Molts canvis aquesta temporada. Com veus el nou entrenador?
En Roberto és un gran entrenador amb molta experiència i està als nivells més alts. Té una bona comprensió de totes les lligues en les quals juguem i del que es necessita per tenir èxit!

Rebekah Gardner s’ha unit a l’equip. Què pot aportar al grup?
Tenir a la Rebekah a l’equip és una gran incorporació. És una jugadora molt versàtil que és molt agressiva en situacions de contraatac i pot anotar de moltes maneres diferents. Afegirà molta profunditat al nostre equip.

Pel que fa a tu, quins són els objectius de la temporada?
Els objectius d’aquesta temporada són poder competir pel campionat tant a la lliga espanyola com a l’Eurocup, i classificar-se per a l’Euroleague per a la temporada següent.

Coneixes Girona? Què és el que més t’agrada d’ella?
M’encanta Girona. La gent de Girona és molt acollidora i és una ciutat preciosa amb moltes cafeteries i restaurants. També està molt a prop de la costa, la qual cosa és un afegit positiu.

Attachment