L’SPAR TANCA LA PRETEMPORADA AMB VICTÒRIA

L’Uni Girona ha suat de valent per superar al CEEB Tordera a Santa Coloma de Farners. De fet, no ha estat fins a l’últim quart que les gironines han aconseguit respirar gràcies a un gran canvi de dinàmica en defensa, imposant-se per 80 a 63.

Amb el Tordera pressionant des del primer moment, l’Spar Girona s’ha recolzat amb l’experiència de Sandra Ygueravide per fer-se amb el ritme de partit. Tot i la insistència de Mar Ibern, que ha mantingut vives les aspiracions visitants en el primer parcial, l’altura de Giedre Labuckiene i Regan Magarity han estat diferencials en els primers 10 minuts d’enfrontament (23 a 16).

L’Spar, que ha intentat proposar un joc més vertical, ha vist com el Tordera ha frenat el joc amb més contacte a pista. Sense el ritme desitjat, el Tordera ha aprofitat l’ocasió per situar-se a només 3 punts (30 a 27). Tot i que Magarity ha tornat a posar ordre amb la seva altura, la dinàmica positiva del Tordera ha ocasionat l’empat al final del segon quart (cistelles de Mar i López, 32 a 32).

El pas per vestidors no ha aconseguit frenar les bones maneres de les verdes, que fins i tot han aconseguit un +3 a favor (35 a 38). No obstant això, un temps mort d’Antoja ha millorat la nostra imatge i Giedre Labuckiene ha revertit la situació des de dins la zona (51 a 48).

Ja en l’últim quart, l’Spar Girona ha aconseguit respirar després d’un gran pas en defensa, destacant les bones transicions en atac i els punts de Regan Magarity (63 a 52). Tot i el temps mort, Tolo s’ha fet amb el joc de l’Spar, dominant la pintura i ajudant a les gironines a superar al CEEB Tordera (80 a 63).