L’SPAR TORNA A SUMAR A LA LF ENDESA (SPAR GIRONA 58 – 47 BAXI FERROL)

Partit per recuperar sensacions. No parlem només de joc sinó també de jugadores. I és que Binta Drammeh ha tornat a jugar després de superar les seves molèsties. L’Spar Girona s’ha imposat a un Baxi Ferrol que ha donat lluita en tot moment. Però finalment, el joc coral de les nostres ha sigut definitori i l’Uni ha aconseguit la victòria per 58 a 47.

Quan una cosa funciona no l’has de deixar de fer. És el que deuen haver pensat les nostres jugadores amb els primers atacs a la zona. I és que un Uni amb molt de ritme ha imposat un parcial de 7 a 2 gràcies a l’encert sota cistella (punts de Reisingerová, Palau i Araújo). A més, amb el domini del rebot ofensiu, les gironines han augmentat la distància gràcies a una Giedre Labuckiene inspirada sota cistella i a l’encert des de la llarga distància de Binta i Flores, ajudant a l’Spar a dominar el primer parcial (22 a 14).

Amb ganes de més, la sueca no ha desaprofitat la seva primera ocasió del segon assalt per tornar a sumar de 3 (25-14). No obstant això, el treball constant del Baxi Ferrol ha aconseguit frenar a les nostres i un parcial de 0 a 11, liderat per Koenen i Ivanovic, han fet saltar les alarmes (25 a 25). Finalment, l’Spar ha trobat una solució i gràcies a la pressió defensiva i al joc coral liderat per l’organització d’Araújo i la finalització de Burke han tornat a diferenciar a l’Uni, sumant un triple final de Flores (35-25).

El pas per vestidors ha passat factura, que tot i la primera cistella de Mendy, el Baxi Ferrol ha castigat les nostres imprecisions amb contraatacs, obtenint un parcial de 2 a 6 (37-31). Tot i el temps mort d’Alfred Julbe, les nostres han trigat a reaccionar. Però amb el pas dels minuts, Magali Mendy ha trobat una via d’escapament gràcies a la pressió defensiva i a l’encert sota cistella (46-36).

A l’inici de l’últim quart, Burke ha castigat des de la línia de 3, posant el +14 i frenant les aspiracions visitants (50-36). Si això no fos suficient, el ritme ofensiu d’ambdós conjunts s’ha estancat i quan faltaven 4 minuts pel final, el marcador encara reflectia un 50 a 39. Però les ganes del Ferrol han tornat a aparèixer i des de la llarga distància s’han aproximat al marcador (53-47). Tot i l’encert visitant, Flores ha calcat estratègia i l’Spar s’ha imposat per 58 a 47.