SYLTEC, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

SYLTEC, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Syltec, empresa d’enginyeria i consultoria tecnològica, al sector industrial, comercial i tecnològic, ha estat presentada com a nou patrocinador de l’Spar Girona.

A l’acte de signatura han assistit, per part de Syltec, Toni Masanai Juan Pablo Hernández, propietaris i gerents de Syltec Catalunya. Per part de l’Spar Girona, Xavi Fernández, director general del club.

Toni Masana i Juan Pablo Hernández s’han mostrat il·lusionats i han destacat que des de Syltec “estem encantats de poder aportar un granet de sorra a aquest club. Ens identifiquem molt amb els valors de l’Uni Girona i estem encantats de recolzar a l’esport femení”.

D’altra banda, el director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa col·laboradora: “És una il·lusió per l’esport femení i pel club poder comptar amb noves empreses que apostin pel projecte i que comparteixen la nostra filosofia. Esperem que aquest acord enforteixi ambdues parts”.

Syltec espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment