L’UNI AVANÇA LA CAPTACIÓ DE NOVES ALTES AL DILLUNS 18 DE JULIOL

L’UNI AVANÇA LA CAPTACIÓ DE NOVES ALTES AL DILLUNS 18 DE JULIOL

L’Spar Girona informa a la seva massa social que degut al gran percentatge de renovacions d’abonats el dia d’avui i davant l’alta demanda de noves altes que s’estan generant, el club manté la campanya de renovacions fins al 17 de juliol i avança la captació de noves altes al dilluns 18 juliol.

 

ABONAMENTS

  • Sota l’eslògan S’ha de viure!, la campanya d’abonaments s’iniciarà amb el primer període exclusivament per a renovacions i modificacions de seients. Aquest termini començarà el 7 de juny (10:00h) i acabarà el 17 de juliol.
  • Per a noves altes d’abonats, el període s’obrirà el 18 de juliol.

COM RENOVAR L’ABONAMENT:

CATEGORIES
Com a novetat d’aquesta temporada, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau quedarà segmentat en 3 zones diferents: central, lateral i fons.

Les tarifes per a les diferents zones són:

Per primer cop, aquesta temporada també hi haurà Grada d’animació al bloc 2 inferior. Per a més informació: abonaments@unigirona.cat

*Pack 4: mínim 4 carnets (per a totes les edats). 

*Pack Familiar: 2 adults i 2 menors (fins 2010).

 

RENOVACIÓ D’ABONAMENT
El sistema permetrà renovar únicament la vostra localitat assignada. Per a modificacions de seient us haureu de posar en contacte amb el club:

  • Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu abonaments@unigirona.cat.
  • També us podeu desplaçar a les oficines del club: Pavelló Municipal Girona-Fontajau (horari d’atenció: 9:00h a 18:00h. Caps de setmana tancat).
  • Podeu contactar telefònicament: 696 798 759 (caps de setmana telèfon no disponible).

 

QUÈ INCLOU L’ABONAMENT?
L’abonament inclou tots els partits de Liga Femenina Endesa i de competicions europees, sumant així un mínim de 24 partits entre les dues fases regulars. També estaran inclosos els possibles playoffs d’ambdues competicions, el que suposa que el preu per partit en el cas de l’abonament general estarà al voltant dels 5 euros.

 

PASSOS PER RENOVAR L’ABONAMENT

  1. Per renovar l’abonament accedim a Koobin: https://unigirona.koobin.com/
  2. A dalt a la dreta haureu d’anar a connecta (al ser abonat, has de tenir un usuari), accedir amb el vostre correu electrònic i contrasenya i anireu a parar a la zona personal.
  3. En lloc d’iniciar compra haureu d’anar a la “zona abonos”, on apareixeran els vostres abonaments.
  4. Haureu de seleccionar els que us interessi renovar i “pedir renovación”.

 

ENLLAÇ PER ABONAR-SE

Attachment