RibéSalat, nou patrocinador de l’UNI Girona

RibéSalat, nou patrocinador de l’UNI Girona

  • Aquesta acció consolida l’estratègia de la companyia de suport a l’esport femení, una fita que se suma al recent llançament de la campanya #Inspirarparaganar i al patrocini de la lliga de bàsquet femenina castellanomanxega i extremenya, anomenada Liga RibéSalat.
  • Amb presència des de fa més d’una dècada a la ciutat, Girona s’erigeix com un dels enclavaments estratègics de la companyia.

RibéSalat, bróker global d’assegurances i reassegurances, ha arribat a un acord de col·laboració amb l’UNI Girona per convertir-se en patrocinador de l’equip de bàsquet.

L’aliança, segellada pel director general de l’UNI Girona, Xavi Fernández, i el director de Corporate i Esports de RibéSalat, Albert Tomás, reflecteix el compromís de la companyia amb l’esport, especialment amb el femení i els valors que representa, com són la inclusió, la constància, l’empatia o el treball en equip.

Per a Albert Tomás, “aquest acord és un pas més en la nostra ferma voluntat de donar suport a l’esport femení i aportar el nostre granet de sorra en el llarg camí que encara queda per recórrer en el seu creixement en igualtat d’oportunitats al masculí. És una satisfacció acompanyar un equip de referència com l’UNI Girona, dels millors equips a Europa, que juga a Primera Divisió, i es deixa la pell en cada partit”.

Per la seva banda, Fernández ha adreçat unes paraules de benvinguda a RibéSalat. “Estem contents de sumar una nova incorporació. Agraïm el suport de RibéSalat per apostar pel nostre club. Esperem compartir moltes alegries en aquesta nova temporada”.

Altres accions de suport a l’esport femení

El patrocini de l’UNI Girona s’emmarca en una sòlida aposta de RibéSalat amb l’esport femení. L’exemple més recent és el llançament de #Inspirarparaganar, una campanya de suport a l’esport femení. Impulsada juntament amb la col·laboració de l’agent de futbolistes Carlota Planas, la iniciativa té com a objectiu difondre un missatge d’inspiració per a les dones.

L’acció recull l’exemple i els testimonis de totes aquelles dones que competeixen en diferents categories esportives al màxim nivell, perquè serveixin de font d’inspiració i referència per a altres dones i nenes que somien amb dedicar-se al món de l’esport i assolir l’èxit. D’entre les esportistes que ja s’han sumat a #Inspirarparaganar destaquen Patri Guijarro; Lola Gallardo i Viola Calligaris.

De la mateixa manera, des de finals de l’any passat, la firma és patrocinador principal de la Lliga i de la Copa de la Primera Nacional Femenina de Castella-la Manxa i Extremadura. Gràcies a l’aliança amb la Federació de Bàsquet de Castella-la Manxa, la màxima competició femenina de bàsquet regional castellanomanxega i extremenya s’anomena ara “Liga RibéSalat”.

Més d’una dècada a Girona

El patrocini de l’UNI Girona també respon a de les principals finalitats de RibéSalat: impactar positivament en els territoris en els que opera. Amb presència des de fa més d’una dècada (2011), Girona s’erigeix com un dels enclavaments estratègics de la companyia. De fet, des de l’arribada a la ciutat, RibéSalat és també mecenes del Temporada Alta, festival d’arts escèniques que se celebra principalment a les ciutats de Girona i Salt entre els mesos d’octubre i desembre.

Attachment