L’UNI CAU AL FAUSTO VICENT PER 65 A 69

Segona derrota consecutiva de l’Spar Girona a la LF Endesa. L’Uni, que ha dominat gran part de l’enfrontament, s’ha vist superat en el tercer i últim quart per l’encert des de la llarga distància de les locals, caient al Fausto Vicent per 69 a 65. López, amb 18 punts, i Ayuso, amb 17 punts, han estat les màximes anotadores del partit, mentre que per part de l’Uni ha esta Magarity amb 16 punts.

Els temps morts més efectius que mai
Una marxa més del CB Jairis en el primer compàs de partit. El joc coral de les murcianes, liderades per Ayuso (4 punts) han situat a les locals amb un + 7 en el marcador (11 a 4). Amb 5 minuts al endavant, el temps mort d’Íñiguez ha resultat efectiu i l’Spar Girona ha trobat les primeres bones sensacions atacant a la zona (Mendy i dos cistelles de Magarity, 11 a 10). Amb la directa posada, Giedre Labuckiene s’ha inventat una cistella per avançar a les nostres (11 a 12). La bona dinàmica en els dos costats de pista ha frenat en sec a les locals i Labu, després d’una assistència d’Ygueravide, ha confirmat el parcial de 0 a 11 (11 a 15). Montañana ha aturat el xoc a temps i el Jairis s’ha emportat el primer quart gràcies a un triple sobre la botzina de Konig (19 a 16).

L’Altura de l’Spar
Giedre Labuckiene no ha baixat el ritme en el segon quart, avançant de nou a les gironines (19 a 20). Seguidament, Magarity, sota cistella, i Bertsch, des de la llarga distància, han situat a les gironines a quatre punts (21 a 25). Quatre punts que ha mantingut Magali Mendy amb les seves entrades (23 a 27). No obstant això, i després de moltes imprecisions d’ambdós conjunts, un temps mort local ha buscat una reacció (25 a 27). Una reacció que ha caigut pel nostre costat gràcies als moviments de peus de Magarity i els tirs lliures de Bertsch (25 a 31). De nou, Montañana ha aturat el xoc i Bettencourt ha anotat a plaer des del triple, però un ganxo final de Bertsch ha situat a l’Spar per sobre (28 a 35).

El triple del Jairis
Amb el pas per vestidors l’Spar Girona ha augmentat el ritme gràcies a un 2+1 de Regan Magarity i a dues accions consecutives de Sandra Ygueravide, situant el +10 i obligant a l’entrenadora local a pausar el xoc (30 a 40). López ha fet respirar al Jairis un tir des de la mitja distància i un altre des de la llarga (35 42), però dues tècniques de les locals i un triple de Peña han tornat a diferenciar a l’Spar (35 a 46). I quan tot semblava que les gironines s’escaparien definitivament, Ayuso i López, amb punts des de la llarga distància, han sorprès l’Spar (46 a 48). Tot i el nostre temps mort, el bon moment del Jairis ha capgirat al marcador gràcies a un triple d’Ayuso, una recuperació de Carmen Grande i un tir de Rembiszewska (54 a 50).

A punt de tocar-ho
Ja en l’últim quart, el Jairis ha mantingut la diferència gràcies a una cistella de Nelson i una antiesportiva de Peña (57 a 52). Ha estat en aquest moment que l’Spar, gràcies a una acció sota cistella de Magarity i dos triples de Mendy i Ygueravide han recuperat el domini i control del marcador (59 a 61). Un domini que ha durat poc per culpa de dos triples seguits de López (65 a 61). Amb el temps mort d’Íñiguez, Magarity ha anotat gràcies a una segona oportunitat (65 a 63) i seguidament ha empatat Labu des de la línia personal (65 a 65). Però Chelsea ha aturat en sec l’eufòria des de sota cistella (67 a 65). L’últim intent de l’Uni per empatar ha acabat amb pilota perduda i el Jairis s’ha acabat imposant per 69 a 65.