L’UNI CAU CONTRA EL LÍDER DE LA LF ENDESA

L’UNI CAU EN EL PRIMER PARTIT DE L’ANY

Derrota de l’Spar Girona en el primer partit del 2024. L’enfrontament, marcat per l’alta intensitat defensiva, s’ha decidit en el tram final de partit gràcies a Raquel Carrera, que ha acabat el matx amb 18 punts. Per part de les gironines, Giedre Labuckiene ha estat la màxima anotadora amb 14 punts. Amb aquest resultat, l’Uni acaba la primera volta amb 10 victòries i 5 derrotes.

Joc interior diferencial
El Valencia Basket s’ha vestit de líder en el tram inicial de partit i ha dominat ambdós costats de pista, imposant el 0 a 4 i allargant els atacs de l’Uni. Tot i que les ‘taronja’ han estat les primeres en avisar, l’Uni s’ha situat al partit gràcies als primers punts de Tolo. I de seguida ha sumat de 3 en 3 gràcies a un tir des de la llarga distància de Mendy i un 2+1 de Bertsch (8 a 4). Amb el tir lliure de l’australiana, les visitants han aturat el joc per buscar solucions (9 a 4). Però l’Spar, sòlid en defensa, ha aconseguit imposar-se gràcies al gran joc interior (Bertsch, Magarity i Labuckiene, 15 a 8).

Moltes imprecisions ofensives
Torrens ha iniciat el segon quart amb una bona cistella que ha estat contestada per Giedre Labuckiene (17 a 10). Tot i les dues cistelles ràpides, el parcial s’ha complicat per ambdós equips. Una mala situació que ha sortit victoriós el Valencia amb les cistelles de Torrens i Ouviña (17 a 14). Íñiguez ha demanat temps mort, però la defensa de les valencianes ha tornat a dominar, aconseguint les visitants un altre parcial, aquest cop de 0 a 6, per remuntar el xoc (17 a 20). De nou, el nostre entrenador ha buscat solucions, però la cistella se’ns ha fet petita. Una situació que ha aprofitat les visitants per distanciar-se (18 a 26).

Millora
Els punts d’Hempe han encès les alarmes de Fontajau i el Valencia ha imposat la màxima del partit (18 a 28). Però l’Spar ha sobreviscut i s’ha imposat a la mala dinàmica gràcies al joc coral; primer amb un triple d’Ygueravide; després amb un tir de Tolo; una acció de Labuckiene; i un triple de Bertsch que ha encès Fontajau (28 a 28). El temps mort visitant ha corregit a les valencianes i un parcial de 2 a 11 ha tornat a situar a les valencianes per sobre (32 a 39).

Carrera és la diferència 
Ja en l’últim quart, Giedre Labuckiene ha tornat a situar a les gironines al mapa (36 a 41) i Magarity, amb tres cistelles consecutives, ens ha aproximat a només 3 punts (42 a 45). Però el lideratge final de Raquel Carrera, que s’ha fet amb el pes ofensiu de les taronja, que ha estat molt encertada en atac ha diferenciat a les visitants i el Valencia s’ha imposat a Fontajau per 47 a 57.

 

Attachment