L’UNI COMENÇA LA LLIGA AMB DERROTA

Amb moltes baixes és complicat. Encara més si a davant tens un rival d’altura com el Casademont Zaragoza. Un gran inici de l’Spar Girona no ha intimidat a les locals, fortes en el Príncipe Felipe des del final del primer quart. De fet. Casademont Zaragoza ha confirmat les bones sensacions de pretemporada imposant-se amb contundència des del segon quart.

La poca rotació de les nostres, sumat al gran encert des de la llarga distància de les de Cantero, han decantat la balança a favor de les locals, aconseguint el conjunt aragonès la victòria per 65 a 38.

Inici esperançador
Amb les ideies clares en defensa, un Spar Girona liderat per Regan Magarity ha aconseguit impulsar-se en el marcador en l’inici de partit (2 a 7). Tot i la bona dinàmica en els dos costats de pista, la poca rotació de l’Uni ha tingut les seves conseqüències i en el final del primer quart Helena Oma i Geldolf han revertit el marcador (16 a 11).

Un Casademont amb molt d’encert
Si les bones sensacions del final del primer quart han sigut positives pel Zaragoza, les del segon quart han estat excel·lents. Els triples de Fiebich i Vega (6 triples Casademont Zaragoza), i, per contra, el nostre desencert des de la llarga distància, han situat a les aragoneses a 18 punts (36 a 18).

Amb el pas per vestidors, l’Uni ha sortit a pista amb la intenció de córrer, però sense encert a cistella, el Casademont Zaragoza ha tornat a dominar amb contundència (final del tercer quart, 55 a 27), destacant també el bon control de les pèrdues de les locals (61-31, 17 assistències Casademont Zaragoza). Amb els 65 punts del conjunt aragonès, Canella i Parra han posat els 38 punts finals de l’Uni (65 a 38).