PRÈVIA | CASADEMONT ZARAGOZA – SPAR GIRONA

PRÈVIA | CASADEMONT ZARAGOZA – SPAR GIRONA

Després de completar la pretemporada, amb un balanç d’una victòria contra el Tordera i una derrota contra el BLMA, l’Spar Girona disputa aquest dissabte la primera prova de foc de la temporada. Les gironines viatgen cap a Saragossa, una de les pistes més complicades de la temporada, per disputar la primera jornada de la LF Endesa.

Plantilla per aspirar a grans coses
És una realitat que el Casademont Zaragoza és un dels equips punters de la lliga. Amb la Copa de la Reina de la temporada passada, l’equip aragonès, que disputarà l’EuroLeague Women, busca augmentar els seus objectius.

“Els partits de Zaragoza de pretemporada són anormals. Són un equip totalment fet. Intentarem posar duresa en el contacte i que no puguin moure tan bé la pilota. També espero un gran ambient”, destaca Antoja sobre la gran pretemporada del Saragossa.

Respecte a l’enfrontament de dissabte, la primera entrenadora considera que serà “molt difícil, però hem d’encarar el partit sòlides a nivell mental. Tenen un bloc de gent que porta temps jugant juntes. És un repte complicat. Intentarem fer el possible per no perdre la cara al partit”.

Laura Antoja, una nova etapa
Serà el primer partit oficial de Laura Antoja. “Em frustra si no em situo, quan vaig saber els condicionants de la pretemporada vaig ser conscient que seria així. El sorteig tampoc ens ha acompanyat. No renuncio a anar al 100%, però al nostre 100% actual”… “Jo no estic renunciant a la victòria, anirem a Saragossa al 100% de la nostra realitat ara mateix, perquè l’equip tot just s’està construint i encara ens falten peces per entrar”.

I és que per aquest primer enfrontament, la plantilla de l’Spar Girona té diferents condicionants. “Ainhoa López no arriba pel dissabte per un tema de risc. Mendy va evolucionant i millorant. Morgan Bertsch arriba la setmana que ve i Mitchell a principis d’octubre”. No obstant això, Aina Cargol, Lala Touré i Mama Sidiki ajudaran al primer equip.

“Em quedo amb l’esforç constant de totes les jugadores. Hem hagut de controlar càrregues, entrenar amb gent de la base. Em quedo amb el que el que s’està fent, el treball, l’esforç i l’actitud”, finalitzava Antoja.

Attachment