L’UNI ES VEU SUPERAT PER UN JAIRIS ENCERTAT

Quarta derrota consecutiva de l’Spar Girona. Tot i un públic entregat per tots els factors dels últims dies, les gironines s’han vist superades  des d’un bon començament per l’encert de les murcianes. El nostre entrenador, Bernat Canut, ha acabat expulsat en el tram final de partit i el Jairis s’ha emportat El Partit de Totes per 58 a 76. Com a nota positiva, Ornella Bankolé ha debutat amb l’Uni, aportant 12 punts i un 4 de 5 en triples.

Els triples, protagonistes de la primera part
Girunins, orquestra i un partit per no oblidar. Tots els factors apuntaven a una nit màgica, però el Jairis ha aterrat a Girona amb ganes de xafar-nos la festa. I és que un parcial de 4 a 12 en el tram inicial de partit ha sorprès ràpidament a les de Bernat Canut. A poc a poc, les gironines han començat a carburar gràcies a la verticalitat de Sykes (6 a 12), però els triples per ambdós conjunts (8 triples combinats) han mantingut un petit avantatge a les visitants (18 a 21), destacant els 8 punts de Bettencourt.

Sense faltes
Un triple de Brcaninovic només començar el segon quart ha deixat clares les intencions del Jairis. Tot i l’entrega de les nostres, les visitants han posat un punt més de velocitat en el joc. A més, amb el pas dels minuts i sense faltes xiulades les visitants han incrementat l’avantatge en el marcador, aconseguint una diferència de 10 punts (23 a 33). Sense solucions, el Jairis ha aprofitat la nostra falta d’encert per incrementar la diferència des de la llarga distància (triple Arrojo, 26 a 38). Finalment, quan han restat 1:19 pel final del segon quart, els àrbitres han xiulat la primera falta visitant i Sykes ha convertit els tirs, tot i que la resposta visitant no s’ha fet esperar i Cotano ha situat el Jairis a 12 punts (28 a 40).

+18 del Jairis
Els dos triples de Bankoké i el de Flores han encès Fontajau amb ganes de remuntada. Però aquest intent ha quedat en res per culpa del gran encert de Konig i Battencourt, que en un tres i no res han distanciat de nou al Jairis (40 a 53). El temps mort ha buscat un canvi de dinàmica, però l’Spar s’ha tornat a emportar un cop de realitat i Seda i Konig han situat a les visitants a 18 punts (42 a 60).

Sense paraules
Ja en l’últim quart, Gardner s’ha carregat l’equip a l’esquena, aconseguint dos triples consecutius. Però amb l’Uni focalitzat des de la llarga distància (triple de Flores), Konig ha aprofitat els espais per frenar l’intent de remuntada (53 a 67). Desesperades en cerca d’una última oportunitat, el nostre objectiu d’atacar en transició ha afectat en el rebot, donant segones oportunitats al Jairis (58 a 71). Finalment, amb desacord amb les decisions arbitrals, Canut ha estat desqualificat i el Jairis s’ha emportat El Partit de Totes per 58 a 76.