L’UNI ES VEU SUPERAT PER UN KURSK MOLT SÒLID (DYNAMO KURSK 92 – 75 SPAR GIRONA)

Derrota de l’Spar Girona en el viatge més llarg i complicat a l’Euroleague Women. El Dynamo Kursk ha dominat des d’un bon començament el partit gràcies a els bons percentatges en el tir, imposant-se per 92 a 75. Kennedy Burke ha sigut la referència ofensiva del conjunt gironí amb 25 punts. Per part del Kursk, Howard ha acabat amb 26 punts.

Ritme ofensiu molt alt per part de les locals en el tram inicial de partit. El Dynamo Kursk ha començat el partit afinant des de la llarga distància amb la bona mà de Frolkina (6 a 0). Les cistelles de Kennedy i Binta no han frenat el joc coral de les russes, que han canviat la llarga distància per l’interior, destacant a Natasha Howard (6 punts en el primer quart, 16 a 9). No obstant això, la pressió defensiva de les nostres jugadores han tingut efecte i Burke ha aproximat a les nostres en el marcador (8 punts, 16 a 13). Finalment, tot i la bona actitud de les nostres jugadores, el Kursk s’ha imposat en el primer quart gràcies al bon percentatge des de la línia de tres (57.14%, 27 a 19).

Amb ganes de remuntar el partit, l’Spar Girona ha començat el segon període amb la directa posada -cistelles de Labuckiene i tir lliure de Burke-. Però la punteria afinada de les locals ha tornat a passar factura i en un tres i no res el Kursk ha col·locat el +12 (triple de Frolkina i entrada de Ogunbowale, 34 a 22). El temps mort d’Alfred Julbe ha servit perquè Reisingerová anotes des de la sota cistella, però un altre cop el Kursk ha contestat amb una entrada de Baric (36 a 24). Per mantenir l’avantatge en segon quart, el Dynamo ha intensificat la defensa i ha atacat la zona de l’Uni mitjançant el Pick & Roll (42 a 27). Finalment, l’Spar Girona ha ofert el millor joc en el tram final del segon quart i de la mà Burke l’Uni s’ha col·locat a -11 (16 punts de Burke, 45 a 34).

En la represa, Ogunbowale no ha dubtat en utilitzar la seva presència física per anotar des de la zona. Amb un parcial 12 a 2 i amb un Kursk dominant totes les facetes, l’Spar Girona ha retallat distàncies de la mà de Rebekah Gardner i Kennedy Burke, destacant la defensa en zona de l’Spar per intentar frenar a les locals (57 a 40). Finalment, les locals han tornat a fer sang amb transicions ofensives ràpides, imposant-se en el tercer quart per 70 a 50.

L’últim quart ha començat amb una gran cistella de Giedre Labuckiene. Aquests dos punts han despertat a les nostres i l’Uni ha començat a retallar la distància: Frida Eldebrink ha contestat un triple del Kursk i seguidament Binta i Flores no han perdonat les entrades a cistella, fent un parcial de 4 a 11 (74 a 61). De nou, quan més bé ha estat l’Spar Girona, el Kursk ha despertat per trencar el parcial i en un tres i no res ha tornat a imposar un ritme vertical (78 a 61). Els punts finals de Baric i Ogunbowale han sentenciat el partit i l’Spar Girona ha caigut a Kursk per 92 a 75.