LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – SPAR GRAN CANÀRIA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – SPAR GRAN CANÀRIA

Aquest diumenge a les 18:05 h tindrà lloc la jornada 7 de la LF Endesa. El partit s’emetrà per La Xarxa.

Última jornada de la Lliga Femenina Endesa abans de l’aturada FIBA. En aquest partit ens enfrontem a l’Spar Gran Canària, rival que arriba amb la moral alta després de superar a l’Araski en l’últim enfrontament. Per aquest partit, les d’Alfred Julbe comptarà amb un element molt important: el públic. I és que, si en les anteriors jornades, l’afició de l’Uni va ser clau per tirar els partits endavant, per aquesta nova jornada es preveu més aforament gràcies a les Fires de Sant Narcís.

LES PRIMERES DE LA LLIGA

Tot i que l’inici de l’Spar Gran Canària no va començar de la millor manera en aquesta nova campanya a la Lliga Femenina Endesa -derrota en la visita a Gernika per 71 a 61-, en la jornada dos el conjunt insular va donar un cop sobre la taula guanyant només de dos al Movistar Estudiantes -rivalitat d’ascendits de la temporada anterior-.

En l’última jornada, les de Jose Carlos Ramos Viejo van rebre la visita del Kutxabank Araski, superant-les des d’un bon començament gràcies als 17 punts de Sika Koné i els 16 de Maya Denise Caldwell.

Amb tres victòries, tres derrotes i una setena posició més que merescuda, l’Spar Gran Canària no només busca superar la seva marca del curs anterior -vuitena posició-. sinó que també busca consolidar-se com un fixe dels playoffs.

Per fer-ho, el conjunt insular compta amb jugadores de gran nivell, com Caldwell, que està fent una mitjana de 16 punts per partit, Lydia Mora Giomi, amb 11 punts, o l’interior Sika Kone, amb 12 punts, 12,3 rebots i 20,5 de valoració per partit.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

“Ho estan fent molt bé. Són molt dures. Tenen jugadores com la Koné que és molt bona. Farem el possible per parar-les. Es volen consagrar a la categoria”, ha destacat Iho López a la roda de premsa.

La catalana s’ha mostrat il·lusionada de jugar aquest partit en les festes de Girona. “És una gran oportunitat per a la gent gaudir de Fontajau. Hi haurà un gran ambient”.

Attachment