L’Uni Girona tanca una nova edició dels Casals d’estiu

L’Uni Girona tanca una nova edició dels Casals d’estiu

Avui tanquem una nova edició dels Casals que portem varis estius organitzant sense cap incidència causada per la Covid-19.

Durant tot l’estiu, com portem fent habitualment en els últims anys, les activitats al Pavelló de Fontajau no han parat.

Tot i la crisi mundial que estem vivint a causa de la Covid-19 no hem tingut cap cas positiu confirmat dins la multitud de nenes i nens que han gaudit de grans dies amb nosaltres. Això ens causa una gran satisfacció al veure que arreu del nostre territori estem sent conscients del moment pel qual estem passant.

Durant aquest estiu s’han organitzat campus de bàsquet de Fontajau, campus de bàsquet de Sarrià, campus d’handbol de Sarrià, casal de Santa Eugènia i casal d’iniciació al lleure esportiu. A tots ells s’han seguit les mesures de seguretat i precaució per fer front a la Covid 19, i el resultat ha estat un èxit. En diferents ocasions hem activat el protocol al veure que algun dels nens que estaven al nostre càrrec presentaven algun símptoma del virus. En aquestes ocasions, s’ha aïllat al nen o nena, així com el seu grup fins a obtenir la prova PCR amb resultat negatiu.

Per la nostra part, hem fet tot el possible per ajudar a moltes famílies que durant l’època estival no han gaudit de temps per poder vigilar els seus fills en un any tan complicat per tothom. El club té un gran compromís amb la província, fent tots els actes socials possibles per poder ajudar a qui ens pugui necessitar.

Attachment