L’UNI RETIRA LA SAMARRETA A LAIA PALAU

L’UNI RETIRA LA SAMARRETA A LAIA PALAU

A part del president Cayetano Pérez, l’acte també va comptar amb la presència de la secretària general de l’Esport, Anna Caula, l’alcaldessa, Marta Madrenas, Jordi Masquef, diputat d’Esports i Xavi Santaló (FCBQ).

Laia Palau va rebre ahir, durant el descans del primer partit de lliga entre l’Spar Girona i el València, un emotiu homenatge per part del club i del públic de Fontajau.

“N’he parlat amb els aficionats i les aficionades i amb les institucions. Gràcies pel bàsquet que ens has donat i pels passos que ens has ajudat i ens ajudes a continuar fent”, va destacar Cayetano Pérez. El president li va entregar una samarreta i va mostrar al públic la samarreta penjada al costat de la d’Anna Carbó, Noe Jordana, Toni Espinosa, Darryl Middleton i Albert Sàbat.

“El que m’ha passat és que he tingut una sort increïble. Que la gent compti amb mi és el més important que m’ha passat i, com deia un dels grans, que continuï l’espectacle”, es va despedir Laia Palau de l’afició per després mantejada per la base del Bàsquet Girona Uni-Laia Palau (mentre el públic encenia la llanterna dels seus mòbils).

Attachment