L’UNI TANCA LA LLIGA REGULAR A FONTAJAU AMB VICTÒRIA

L’Spar Girona no ha tingut problemes per superar a l’Innova-TSN Leganés per 83 a 57. Laia Flores (23 punts) ha sentenciat el partit en el segon quart, aportant 20 punts dels 44 de les gironines i molt d’encert des de la llarga distància. A la segona part, amb diferència en el marcador, Canut ha pogut dosificar a diferents jugadores, pensant ja en el tram final de temporada.

Laia Flores, de 10
Amb Rebekah Gardner al capdavant de l’Spar Girona, les gironines han dominat el primer compàs de partit. Amb Pierre-Louis i Houser sostinguen les aspiracions del Leganés (8 punts i 5 punts respectivament), les de Canut han comptat amb Flores, intractable des de la llarga distància (2 triples, 10 punts al primer quart). Tot i la zona final de les madrilenyes per frenar el nostre ritme ofensiu, Sykes, per partida doble sota cistella, i Parra, des de la llarga distància, han diferenciat a les de Bernat Canut (23 a 17).

L’estat de gràcia de Laia Flores ha continuat en l’inici del segon quart. La base ha tornat a ser la principal espasa ofensiva, essent diferencial des de la llarga distància, anotant 20 punts a l’equador del segon parcial, la meitat dels punts de l’Spar (40 a 19). A tot això, s’ha de destacar l’exhibició defensiva de les nostres, que han deixat a l’Inoma-TSN amb només 3 punts. Amb minuts al davant, Sykes, sota cistella, i Tolo, des de la mitja distància, han posat el +22 en el marcador (44 a 22).

Baixada de revolucions
Amb el partit més que sentenciat, ambdós equips han baixat intensitats: amb més atacs en transició i Bernat Canut ha fet descansar a diferents jugadores, tenint Berta i Mar més minuts en l’enfrontament. Houser ha aparegut per part del Leganés, mentre que Gardner, Flores i Sykes han continuat amb la mateixa dinàmica de joc, proposant un joc atrevit amb molta velocitat. Amb més espais per atacar, Koenen ha destacat per part del Leganés, acabant l’enfrontament amb 18 punts.

La victòria per 73 a 57 consolida a l’Spar Girona a l’espera de l’enfrontament Valencia Basket – Perfumerías Avenida de la penúltima jornada de la LF Endesa.