L’UNIGIRONA NO RENOVA EL CONVENI AMB EL GEiEG

L’UNIGIRONA NO RENOVA EL CONVENI AMB EL GEiEG

Com ja és conegut l’UniGirona CB no renovarà el conveni de col·laboració amb el GEiEG per a la gestió dels equips de base. Aquesta ha estat una difícil decisió per a nosaltres, sobretot pels lligams i la bona voluntat d’entesa que hi ha hagut sempre entre ambdues entitats, però que hem pres en constatar, ja fa força temps d’altra banda, que els nostres són dos models molt diferenciats i dues realitats que ens allunyen en els camps esportius i de gestió.

No podem més que mostrar agraïment al GEiEG per aquestes temporades, al seu President Francesc Cayuela per la seva accessibilitat i el seu bon fer, a en Cèsar de Tiburcio (Director General) i en Pau Serra (Director Esportiu) per les ganes de trobar solucions als obstacles i entrebancs que han anat sorgint en aquest trajecte plegats i a tota la gent que hi ha cregut i ha volgut honestament sumar-hi des de diferents àmbits (entrenadores, col·laboradores, directives…).

Ara és temps per a nosaltres d’endegar un nou projecte, de tornar als orígens, d’explicar a les famílies i a les jugadores com pensem dur-ho a terme i d’escoltar les seves inquietuds. Ben segur en els propers dies us en podrem avançar més detalls de tot plegat, però us sorprendrem, segur!