ALFRED JULBE: “LA DEFENSA D’AVUI HA ESTAT IMPRESSIONANT”

ALFRED JULBE: “LA DEFENSA D’AVUI HA ESTAT IMPRESSIONANT”

Un cop finalitzat el partit de tornada de Quarts de Final de la LF Endesa, Alfred Julbe va fer una valoració als mitjans sobre la victòria. “Estem molt contentes. Cal destacar l’esforç del primer partit, tot i les circumstàncies amb què anàvem, i la defensa d’avui ha estat impressionant, molt maca i divertida”.

És ben sabut que una de les parts més interessants del bàsquet sempre ha estat l’atac, però l’entrenador de l’Uni va expressar als mitjans que a poc a poc “anem fent que la gent gaudeixi de la defensa com una part que també pot ser atractiva, sobretot quan hem fet com avui en la primera part, on hem negat moltes coses”. I és que, tot i faltar “la cirereta del partit” que és “acabar ficant el triple”, Julbe es mostrava molt content amb “moltes de les coses que produïm a partir d’aquesta defensa, com els contraatacs i les robades de pilota”.

La tornada de Binta Drammeh i Rebekah Gardner s’esperava amb moltes ganes, però la recuperació de la Covid és complicada per a un esportista professional. És per això que Binta “ha demanat no tornar a sortir. No s’ha sentit bé de cos, de sensacions”, mentre que Rebekah es mostrava cansada. “Cada persona reacciona una mica diferent en la recuperació, molts dels esportistes professionals refereixen aquest punt de cansament i de fatiga. Tenim uns quants dies, tot i que no masses, però segur que, si no ocupen un rol tan principal, podran aportar coses tant una com l’altra”, explicava Alfred Julbe.

Magali Mendy ha estat una jugadora clau en els últims partits, és per això que Julbe va finalitzar la roda de premsa destacant que “no només és que estigui encertada sinó que està treballant molt en la defensa de negada, d’obligar el rival a anar cap a on tu vols i no cap a on decideix”.

Attachment