Marianna Tolo seguirà una temporada més a l’Uni Girona

Marianna Tolo seguirà una temporada més a l’Uni Girona

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Marianna Tolo perquè la jugadora segueixi una temporada més a Girona. La pivot, d’1,96 m i 33 anys, ha demostrat ser una peça clau i la seva continuïtat representa una gran notícia pels seguidors i per la direcció esportiva del club.

Laia Palau, directora esportiva de l’Uni, s’ha mostrat encantada amb la renovació de Tolo. “Crec que ha sigut una de les jugadores importants de la passada temporada. És una jugadora amb experiència, que ens aporta aquest saber estar en els partits, capacitat d’intimidació, treball i una gran tècnica de cinc. Segurament, és una renovació que donarà alegries a l’afició”.

Per altra banda, Marianna Tolo s’ha mostrat il·lusionada de continuar una temporada més. “Girona, em quedo. Ens veiem la pròxima temporada!”.

Sobre Marianna Tolo
En el curs 22-23 Tolo ha destacat amb les seves actuacions a l’Euroleague Women, aconseguint una mitjana de 10,6 punts i 4 rebots per partit. A la LF Endesa va fer una mitjana d’11,7 punts, 4,7 rebots i 15,4 de valoració per partit.

Attachment