REGAN MAGARITY FITXA PER L’SPAR GIRONA

REGAN MAGARITY FITXA PER L’SPAR GIRONA

L’ala-pivot firma per una temporada.

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Regan Magarity (1,90 m, 1996) perquè la jugadora defensi la samarreta gironina la pròxima temporada.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Molt contentes d’anunciar el fitxatge de Regan Magarity. La jugadora sueca arriba de Basket Landes i és una interior que pot aportar molta capacitat de punts a la pintura. Ve de ser la MVP de la Copa de França. Molt bons fonaments d’esquena a cistella, dintre pintura, en transició i bon tir de mitja distància. A més, és una jugadora física. Juntament amb Labuckiene i Tolo, el joc interior tindrà més contundència”.

Després d’anunciar a Laura Antoja com a entrenadora de l’Uni i a Laura Peña en la posició de base, Magarity és la tercera nova cara de l’Spar Girona 23-24.

Sobre Regan Magarity
Dues temporades brillants al Basket Landes l’acrediten com una de les millors jugadores de la lliga francesa. La temporada 22-23 va fer una mitjana de 12,3 punts, 7,5 rebots i 14,8 de valoració per partit, mentre que a l’Euroleague Women va ser la principal referència ofensiva de l’equip amb 13,6 punts, 6,7 rebots i 14,8 de valoració per partit. A més, la jugadora va ser escollida MVP de la final de la Coupe de France per segon any consecutiu.

Magarity és internacional absoluta amb la selecció de Suècia.

Attachment