Marta Xargay, presentada a l’Ajuntament de Girona

Marta Xargay, presentada a l’Ajuntament  de Girona

La nova jugadora de l’Spar Citylift Girona ha signat pel que resta de curs i tres temporades més.

 

Marta Xargay, presentada a l’Ajuntament de Girona

La sala de premsa de l’Ajuntament de Girona s’ha quedat petita per rebre el nou fitxatge de l’Spar Citylift Girona. Marta Xargay, acompanyada de l’alcaldessa de la ciutat Marta Madrenas i de Cayetano Pérez, president de l’entitat, ha estat presentada aquest matí com a nova jugadora del club.

Xargay, que arriba procedent del Dinamo de Kursk, és el reforç d’hivern per a la plantilla de l’Spar Citylift Girona. Nascuda a Girona, Xargay va debutar amb tan sols 17 anys al conjunt de la seva ciutat, sent una de les components de la plantilla que va ascendir a Lliga Femenina 1.

Marta Madrenas ha volgut destacar que: estem molt emocionades de tornar a tenir a casa a una dona tan potent en tots els sentits. És important pel que suposen els lideratges en femení i que les noies es puguin veure reflectides en els valors de la superació. També ho és pel que suposa en l’esport femení; l’ajuntament està molt interessat a treballar l’esport femení.

Cayetano Pérez ha comentat que: “no és una presentació més. El retorn de Marta Xargay significa un salt qualitatiu en la part esportiva. Té una trajectòria professional plena d’èxits i ens ajudarà a reforçar la plantilla. Pel club, però, representa a més una consolidació del nostre projecte; hem passat de ser un club que es dedicava a descobrir talent a ser un club que arrossega aquest talent des de fora perquè vulgui estar amb nosaltres.”

Marta Xargay: “Agraeixo l’esforç del club perquè pugui tornar a casa, per tornar a estar amb la meva família i amb l’afició que ha anat creixent. Estic molt feliç de poder estar aquí. Espero que acabem bé la temporada i que arribem bé al final per poder lluitar tots els títols i de mica en mica anem creixent.”

Attachment