El 2020 s’estrena amb victòria (Spar Citylift Girona 61 – 48 Quesos El Pastor)

L’Spar Citylift manté el lideratge en un partit poc lluït.

Spar Citylift Girona 61 - 48 Quesos El Pastor

L’Spar Citylift Girona no s’ha sentit còmode en cap moment durant el primer quart i li ha costat més del normal entrar al partit. El marcador l’ha obert l’equip rival amb un bon parcial, i no ha estat fins passats 3 minuts i mig que Magali Mendy ha estrenat el marcador pel conjunt local. Les pèrdudes de pilota en atac i els forats en defensa han fet possible que el Quesos El Pastor estigués per davant tot el primer període i marxés al segon quart amb 10 punts d’avantatge. (9-19).

En els primers minuts del segon quart semblava que la dinàmica havia canviat, l’equip local jugava amb més velocitat i tenia més encert en els tirs però al cap de pocs minuts les coses han tornat a ser com abans; la defensa estava fluixa i les jugadores d’Angel Fernandez ho han sabut aprofitar per a augmentar l’avantatge en el tauler. Les jugadores d’Eric Surís però, han tingut bons moments que han reduït la diferència en el marcador i que l’han deixat a 25-29 a la mitja part.

En tornar dels vestuaris la dinàmica ha començat a canviar. L’Spar Citylift Girona ha sortit amb una marxa més en atac, ha anotat primer i ha reduït l’avantatge en el marcador fins a posar-se per davant per primera vegada en tot el partit. Les locals han arribat a estar amb 10 punts per davant de l’equip rival, però aquest no ha tirat la tovallola i s’ha mantingut pendent de cada petita concessió de les jugadores catalanes (46-40).

En l’últim quart semblava que l’equip seguia amb la mateixa intensitat que en el tercer però aquesta sensació ha durat poc; les imprecisions i els errors han tornat a l’equip. L’Spar Citylift Girona ha aconseguit guanyar al Quesos El Pastor 61-48 sense fer el seu millor partit.