MGC MÚTUA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

MGC MÚTUA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

MGC Mútua, entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per convertir-se en patrocinador.

A l’acte de signatura han assistit, per part MGC Mútua, Xavier Plana, director general adjunt d’MGC Mútua, i Carme Mallorquí, Cap d’Oficina a Girona. Per part de l’Spar Girona, Xavi Fernández, director general del club.

Xavier Plana ha valorat la nova col·laboració amb l’Uni: “Patrocinem l’Uni Girona per donar suport a la dona, l’esport i sobretot amb una visió de potenciar la salut. La pràctica d’esport sens dubte fa que  gaudim de millor salut i, per això, farem tot el possible per invertir per tal què les dones en siguin bandera d’aquest camí cap a una salut millor per a tots.”

D’altra banda, el director general de l’Spar Girona ha adreçat unes paraules de benvinguda a la nova empresa patrocinadora: “Agraïm el suport d’MGC Mútua i esperem que aquesta col·laboració no només ens porti èxits a nivell esportiu sino que també sigui un pas cap a una salut millor per a tots”.

MGC Mútua espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a l’entitat asseguradora el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre MGC Mútua
És una entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària, que s’ha distingit per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i la millora de les cobertures i serveis.

Attachment