REBEKAH GARDNER GUIA A L’SPAR GIRONA A LA VICTÒRIA

Un Spar Girona liderat per Rebekah Gardner ha superat el Lointek Gernika Bizkaia (65 a 49) i ha assaltat el liderat de la LF Endesa (4 victòries i 0 derrotes). Tot i un començament dubitatiu, l’americana, que ha acabat el partit amb 20 punts, ha aconseguit el control ofensiu del partit i ha sigut fonamental en la victòria de les gironines.

El Lointek Gernika ha vingut amb tot a Fontajau; contundents en defensa; frenant els nostres atacs; provocant pèrdues en la nostra rotació de pilota; fent-se amb el rebot ofensiu i dominant des de la llarga distància. A tot això se li ha sumat el lideratge ofensiu d’Ygueravide. La base ha controlat el ritme ofensiu del partit, i tot i que l’Spar ha donat sospirs amb les cistelles d’Etxarri i Gardner, el Gernika ha dominat el primer quart (11 a 17).

Canvi de papers
El canvi de quarts ha anat bé al conjunt gironí, que ha mostrat una cara totalment diferent. Sòlides en defensa (5 punts només de les visitants), no només han aturat els atacs del Bizkaia, sinó que a partir de les transicions ràpides de Rebekah Gardner (12 punts) l’Spar ha aconseguit total control del partit (22 a 19). A tot això, se li ha sumat el primer triple de l’Uni a falta de 2:22 (Araújo, 25 a 19) i les gironines han posat el +5 (27 a 22).

El domini de l’americana no s’ha vist afectat pel pas per vestidors. De fet, si la versió del segon quart ha sigut excel·lent, la del tercer quart ha rosat la perfecció i Fontajau s’ha entregat a la jugadora amb crits d’MVP (37 a 27). A tot això, se li ha sumat l’encert des de la llarga de Binta Drammeh (dos triples) i el joc coral final de tot l’equip (51 a 34).

Amb molt avantatge, les nostres han baixat la intensitat de l’enfrontament. No obstant això, el Gernika no ha aprofitat aquesta oportunitat per a acostar-se al marcador (53 a 40). Aquesta situació no ha agradat al nostre entrenador, que ha buscat solucions ofensives i en la següent acció Tolo i Binta han sumat per l’Uni (57 a 40). Per acabar, Faustine Parra ha posat la cirera al pastís amb un triple, certificant la victòria de l’Uni per 65 a 49.