S’ESCAPA LA SISENA

uni-sedisL’Spar Citylift Girona no va poder fer-se amb la sisena Regal Lliga Nacional Catalana consequitva i va caure davant el Cadí La Seu per 53-69 en un partit que les urgellenques van trencar al segon quart amb un parcial de 5-24 i que les gironines no van poder capgirar en la segona part del partit. Tot i que les de Miguel Angel Ortega ho van intentar, no van poder imposar-se a un Cadí que va donar la sensació d’un equip més compacte, segurament fruit de les dues setmanes més d’entrenaments que porten en comparació a les gironies. L’alta pressió en tota la pista, com és habitual a l’equip de La Seu, va ser massa difícil de superar per un Uni que encara ha d’encaixar les peces.

Sense temps per lamentar-se

No tindrà gaire temps l’Spar Citylift Girona per lamentar-se de no aconseguir el primer títol de la temporada ja que el proper dimecres jugarà, també a Fontajau, la final de la Supercopa d’Espanya contra el Perfumerias Avenida. Miguel Angel Ortega podrà comptar per aquest partit amb l’equip al complet després que Chelsea Gray s’incorpori als entrenaments de l’equip el dilluns.

Foto: FCBQ

Diari de Girona: “El campió està en reconstrucció”

L’Esportiu: “El cadí trenca l’hegemonia”

FCBQ: “El CADÍ LA SEU ha tornat a aixecar, 8 anys després, el trofeu de campiones de la Lliga Nacional Catalana Femenina.”

Sport: “Cadí La Seu recupera el trono de la Regal Lliga Nacional Catalana Femenina”

Ara: “El Cadí La Seu, campió de la Lliga Catalana Femenina (53-69)”

Attachment