Supercampiones!

supercampionesL’Spar Citylift Girona aconsegueix la seva primera Supercopa d’Espanya després de superar el Perfumerias Avenida 61-59 en un duel que que no es va decidir fins a l’últim quart gràcies a l’encert anotador des de la línia de 3 punts de l’equip de Miguel Angel Ortega (5 de 7 en triples en aquest quart). Però el partit de les gironines va anar molt més enllà, i si es va poder arribar fins aquell moment del partit amb opcions va ser gràcies a una gran defensa del conjunt durant tot el partit. Ndour i Gidden van fer molt de mal a prop de cistella, sobretot els dos primers quarts, però tot i això l’Spar Citylift va arribar viu al descans (25-32, amb 12 punts de cadascuna de les pivots salmantines). Ortega va ajustar les defenses sobre les interiors d’Avenida, però l’equip de Miranda té alternatives de joc tant per dins com per fora i les gironines no van acabar de capgirar el marcador fins als últims minuts de partit. Llavors, els triples de Spanou (2), Kuktiene (1) i Gray (2), que ja abans s’havia posat a la butxaca els espectadors de Fontajau amb unes assistències de luxe, van capgirar el marcador a favor de l’Uni. Precissament la jugadora nordamericana Chelsea Gray va acabar siguent la MVP de la final amb 14 punts, 3 rebots i 5 assistències.