NATASHA MACK, NOU FITXATGE DE L’SPAR GIRONA

NATASHA MACK, NOU FITXATGE DE L’SPAR GIRONA

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Natasha Mack perquè la interior amb passaport de Montenegro defensi la nostra samarreta la pròxima temporada.

Laia Palau, directora esportiva, ha valorat el fitxatge. “Estem molt contentes d’anunciar el fitxatge de Mack. És una jugadora nord-americana amb passaport montenegrí. Va fer un gran Europeu l’any passat. Actualment està amb Phoenix, de la WNBA. Pot jugar de 4 o 5, però per nosaltres serà la nostra referent interior. Molta envergadura. Atlètica, física, capacitat per intimidar a les jugadores atacants. Bona coneixedora del bàsquet europeu i un referent ofensiu a l’interior. Un joc vistós i atlètic”.

L’Spar Girona 24/25 agafa forma amb la incorporació de Natasha Mack, que és la sisena nova cara per a la pròxima temporada.

Sobre Natasha Mack
Natasha Mack (193 cm i 26 anys) és una interior nord-americana amb passaport de Montenegro. Actualment, està jugant als Phoenix Mercury de la WNBA.

Aquesta temporada a Europa ha jugat a Turquia amb el Botas. A la lliga domèstica ha fet una mitjana de 13,7 punts, 10,7 rebots i 21,5 de valoració per partit.

El 2023 va jugar l’Eurobasket amb Montenegro, destacant amb 13,8 punts, 11 rebots i 22,8 de valoració per partit.

Attachment