CAMPANYA D’ABONAMENTS 2024-25

CAMPANYA D’ABONAMENTS 2024-25

Descarrega’t el dossier de la campanya d’abonaments 2024-25

L’Spar Girona llança aquest dilluns 8 de juliol la campanya d’abonaments de la temporada 2024-25 amb l’eslògan “Més Uni que mai“.

Aquesta temporada 24-25 l’Spar Girona celebrarà 20 anys d’història. Des de la seva fundació l’any 2005, l’Uni ha crescut de manera exponencial, arribant a conquerir títols de lligues i promovent la ciutat de Girona per Europa. Però no només això. Des de l’Uni Girona estem molt contents de traslladar i inculcar els valors de l’esport femení a tota la nostra afició. D’aquesta manera, us animem a continuar xalant amb nosaltres i gaudir conjuntament d’una temporada molt emotiva, on diferents actes que tindran lloc el 2025 ens marcaran per sempre.

En aquest pròxim curs tornarem a comptar amb l’entrenador que ens va aconseguir la primera lliga: en Roberto Íñiguez; de noms que han brillat a Europa en les últimes temporades (Chloe Bibby, Borislava Hristova, Migna Touré, etc.); o de jugadores que fan jugar a l’equip i que han connectat amb l’afició des del primer moment (Ainhoa López, Sandra Ygueravide i Marta Canella).

ABONAMENTS

CALENDARI DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS

 • Renovacions, baixes, canvis de localitat i modificació de dades personals: del 8 al 21 de juliol.
 • Cobrament de la renovació: a partir del 12 de juliol.
 • Noves altes d’abonats: a partir de dilluns 15 de juliol a les 12:00 hores.

CATEGORIES

Com la temporada passada, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau quedarà segmentat en 3 zones diferents: central, lateral i fons.

Les tarifes per a les diferents zones són:

*Pack Familiar: 2 adults i 2 infantils (fins 2011).

Aquesta temporada la Grada d’animació continuarà al bloc 2 inferior. Més informació: abonaments@unigirona.cat

 

CONDICIONS DE L’ABONAMENT

 • El Pavelló Municipal Girona-Fontajau quedarà segmentat en 3 zones diferents: central, lateral i fons.
 • Com a novetat d’aquesta temporada, s’unificarà el preu de les renovacions i el de les noves altes. No obstant això, els actuals abonats tindran prioritat per renovar i/o canviar la localitat.
 • L’abonament de la temporada 24/25 inclou els partits de la LF Endesa i els d’EuroCup Women, a excepció d’un enfrontament a escollir pel club, que serà designat com el partit de Jornada Econòmica. El club informarà amb antelació sobre el partit seleccionat i les tarifes corresponents. També seran inclosos els possibles playoffs d’ambdues competicions, el que suposa que el preu per partit, en el cas de l’abonament general, estarà al voltant dels 6 euros.
 • El carnet d’abonament és personal i transferible (sempre que es respecti la tarifa del carnet).
 • S’haurà d’incloure les dades personals de cada persona a cada abonament.
 • El carnet d’abonament és digital i es podrà descarregar a través de www.unigirona.koobin.com. En cas de dubte, es podrà imprimir la versió en paper a les oficines del club.
 • Els abonats gaudiran d’un 10% de descompte per a la compra de la nova samarreta. Només a l’stand de Fontajau fins a finals d’octubre.
 • Els abonaments Parlem de la temporada passada passaran a ser “Tarifa General”.

 

RENOVACIONS

Durant el període del 8 al 21 de juliol s’obre el termini per a poder donar de baixa l’abonament. També s’obre el termini per canviar de localitat i/o modificar les dades personals i bancàries.

Si vols mantenir el teu abonament tal com està i la temporada passada ja vas afegir el teu IBAN NO CAL QUE FACIS RES. La renovació serà automàtica.

Recordem que tothom que no va fer arribar la temporada passada la domiciliació SEPA haurà d’enviar el document a abonaments@unigirona.cat o oficines del club. Descarrega la domiciliació SEPA: https://bit.ly/3qAHkNk

En cas que vulguis renovar l’abonament, però la temporada passada NO VAS DONAR EL TEU IBAN, s’haurà d’accedir a https://unigirona.koobin.com/ i caldrà renovar l’abonament manualment. També pots enviar un correu a abonaments@unigirona.cat o trucar al 623538605.

En el cas que vulguis canviar de localitat o modificar les teves dates bancàries i personals ho hauràs de fer a través de https://unigirona.koobin.com/, enviant un correu a abonaments@unigirona.cat o trucant al 623538605.

Si NO vols renovar hauràs d’enviar un correu a abonaments@unigirona.cat o trucant al 623538605 indicant el Nom, Cognom, Nº d’Abonat i la localitat que no vols renovar. El període per alliberar l’abonament és del 8 al 21 de juliol (recordeu que a partir del 12 de juliol per sistema es realitzarant els cobraments automàticament).

Tota la informació al Dossier de la Campanya d’Abonaments 24/25.

 

PROMOCIÓ HIPOTECA GIRONA

L’abonament de la temporada 2024-2025, et pot sortir totalment gratuït si contractes un producte d’estalvi a partir de 100 € mensuals o una assegurança de vida a través d’Hipoteca Girona.

Un cop contractat el producte, Hipoteca Girona et retornarà el cost íntegre del teu carnet d’abonat. En cas de contractar més d’un producte, Hipoteca Girona et retribuirà amb 200 € addicionals per cada producte contractat.

Com gaudir d’aquesta promoció?
Per gaudir d’aquesta promoció, caldrà acreditar ser abonat de l’Spar Girona, presentant el carnet d’abonat de la temporada 2024-2025.

Més informació de la promoció o per concertar una cita prèvia amb un agent comercial d’Hipoteca Girona, pots contactar: unigirona@hipotecagirona.com o telèfon: 604.46.96.59. També pots trobar-los a les seves oficines, situades al C/ Olivera, núm 14 de Girona.

 

Més informació:

Per a més informació, dubtes i suport podeu contactar a través de:

 • Correu electrònic: abonaments@unigirona.cat
 • Telèfon: 623 53 86 05
 • Oficina Fontajau: De dilluns a dijous de 9:00 h a 17:00 h i divendres de 9:00 h a 14:00 h.

 

Descarrega’t el dossier de la campanya d’abonaments 2024-25

ENLLAÇ PER ABONAR-SE

Attachment