#NOSHAACABAT, LA NOVA CAMPANYA DE L’SPAR GIRONA

#NOSHAACABAT, LA NOVA CAMPANYA DE L’SPAR GIRONA

L’Spar Girona viu un dels millors moments a l’Euroleague Women. I és que per segona temporada consecutiva el nostre equip està jugant els quarts de final. No obstant això, ara més que mai necessitem la vostra assistència per animar i ajudar a l’equip.

És per aquest motiu que l’Spar Girona engega una campanya per a les abonades sota el concepte #NoShaAcabat per venir a recolzar l’equip en un dels partits més decisius de la temporada.

Cada abonada podrà demanar fins a quatre entrades per xalar del bàsquet femení (fins a completar aforament). Aquestes entrades tindran un cost reduït de cinc euros cada una. L’enfrontament es disputarà el dimecres 16 de març (20:00 h) contra el Perfumerías Avenida.

Per demanar aquestes entrades:

  • Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu abonaments@unigirona.cat enviant les vostres dades personals i el número de soci.
  • Us podeu desplaçar a les oficines del club, Pavelló Municipal Girona-Fontajau (horari d’atenció: 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h. Caps de setmana tancat).
  • Telefònicament: 696 798 759

Un cop sol·licitades les entrades es donarà la informació del procés de pagament.

Aquesta promoció es tanca el dimarts 15 de març a les 18:00h o fins a completar aforament.

Attachment