Notícies

Noticies

Fins aviat Europa!.

Tango Bourges 68-47 Spar Citylift Girona   Ahir a les 19h de la tarda l’Spar Citylift Girona va jugar el seu últim partit de la temporada a l’Eurolliga femenina contra el Tango Bourges, en un partit on encara hi havia una escassa

La Copa es resisteix a viatjar a Girona.

Perfumerias Avenida 68 – 60 Spar Citylift Girona L’Spar Citylift Girona surt massa desconcentrat en la primera semifinal de la Copa de la Reina 2016 i, tot i la bona segona part, no és capaç de remuntar el partit a un Avenida amb recursos il

Ja podeu recollir les vostres entrades per la Copa.

Els aficionats que hagin comprat les entrades per la Copa de la Reina d’aquest cap de setmana a Donostia ja les poden recollir a la oficina de Viatges Halcón de Girona (c/ Nou, 37). A més a més de poder tenir en el seu poder les entrades, tothom

VINE AL DESPLAÇAMENT D’EUROLLIGA GRATIS.

Volem que el darrer desplaçament d’Euroleague Women d’aquesta temporada sigui especial. I per això, hem preparat una experiència innoblidable. Hi haurà dos afortunats que podran acompanyar a l’equip com a dos membres més de l’

Plantant cara al millor equip d’Europa.

UMMC Ekaterinburg 80 – 61 Spar Citylift Girona L’Spar Citylift Girona planta cara (a 10 punts faltant 3 minuts per el final del partit) contra el tot poderòs Ekaterinburg, demostrant que pot competir contra tothom, i mostra quin és el

Últimes entrades per la Copa!.

Cada cop és més a prop la quarta participació de l’Spar Citylift Girona en la Copa de la Reina i, una vegada més, l’afició gironina no ha fallat en una cita tan apassionant. Les jugadores de Miguel Ángel Ortega estaran acompanyades per un centen

Quarta victòria consecutiva.

Spar Citylift Girona 68 – 63 Quesos El Pastor de la Polvorosa L’Spar Citylift Girona aconsegueix la quarta victòria consecutiva guanyant el Quesos El Pastor de la Polvorosa en un partit travat degut a la zona plantejada per l’equ

Victòria de prestigi.

Spar Citylift Girona 72 – 62 Agü Spor L’Spar Citylift Girona demostra gran fortalesa davant l’Agü Spor turc i s’emporta la tercera a l’Eurolliga contra un dels favorits a classificar-se per la seguent ronda gràcies

Fes-te amb el teu paquet a mida per la Copa.

Si voleu fer costat l’equip a la Copa de la Reina 2016 podeu acostar-vos a l’oficina d’Halcon Viajes al carrer Nou, 37 de Girona a reservar el vostre viatge cap a Sant Sebastià o bé contactar amb ells al telèfon 972 20 00 55. L‘agència oficial

Remuntada insuficient.

Spar Citylift Girona 68 – 69 Cadí La Seu L’Spar Citylift Girona remunta 15 punts en l’últim quart però no aconsegueix emportar-se la victòria tot i tenir l’últim tir del partit, errat per Givens. Foto: Xavier Marques Resulta

Un mal tercer quart condemna a l’equip.

Wisla Can-Pack 54 – 46 Spar Citylift Girona L’Spar Citylift Girona va jugar ahir el seu partit número 9 a l’Eurolliga dominant-lo fins el descans, però un mal tercer quart condemna a l’equip i acaba amb totes les opcions d