NOU ACORD DE PATROCINI AMB FINQUES COMPANY

NOU ACORD DE PATROCINI AMB FINQUES COMPANY

Finques Company, agència immobiliària fundada el 1963 per Josep Company Molar i especialitzada a oferir el millor assessorament i gestió de l’activitat Immobiliària, ha arribat a un nou acord de patrocini amb l’Spar Girona.

L’acord es va formalitzar la setmana passada al pavelló de Fontajau de Girona. A la signatura hi van assistir, per part de l’Uni Girona, la directora esportiva Laia Palau, i les jugadores de l’Spar Girona. Per part de Finques Company, Josep Company i Joan Company, copropietaris de l’empresa Finques Company, Sergi Company, responsable de màrqueting de Finques Company, i Tània Company, adjunt de gerència de Finques Company.

Josep Company i  Joan Company van afirmar que “des de Finques Company estem molt contents d’haver arribat a un nou acord de patrocini amb l’Uni Girona. El club fa molta feina per donar visibilitat a l’esport femení a Catalunya i ser-ne un dels referents. És per això, i per molts motius més, que volem ser presents en aquest projecte”.

Finques Company espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment